MTV или VH1

• Креатор на темата Креатор на темата Steve Ray
  • Време на започнување Време на започнување
MTV или VH1 -- сепак би рекол џангл или плеј тиви јаки цури :)

And the Award for the best music channel goes to... (khm) VH1...:smir:

Соу ВХ1.
Не можам да ги смислам емисиите на МТВ од типот на “Кој ќе ја залапа Тила Текила“ и “Чиви цицки нема да фатам, таа ќе биде dissmissed“. Плус, пуштаат секакви глупави песни, само да се нови.
Од друга страна ВХ1 пуштаат музика баш како што сакам, квалитетно ретро и ново со селекција. И имаат убави теми за викенди. :wub: И одбројувања. :back:

Сакам анкета :pipi:

Кој музички канал би бил ваш избор доколку би морале да бирате и зошто?

Јас лично би избрал VH1 затоа што преферирем постара музика и поише се ориентирани на рок музика....

Исто. МНогу си ги поштувам Friday Rock Jukebox, и Friday Rocks. Таму се цени онаа вистинска музика, самите зачетоци, а и ми се свиѓа што е толку кон rock музиката ориентирана. Таму не се пушта нешто излитено како Tokyo Hotel, или Lollipop. Бљак.
А MTV премина во комерцијала. Постојано некои емисии, награди, Tac Tik Show... А посебно ова MTV Adria е право с*ање од канал.

Од МТВ чат пат емисиите,Пимп мај рајд Енди Мелонакис и Ник Канон онака добро е,Панкд беше интереснио...музиката ни од една ни од друга...еднава е пребуљашка другава е престара и исфурана...

ЏанглТВ и К-15 си пичат везден :icon_lol:

VH1 дефинитива
рекламите не траат повеќе од 20секунди,на секој сопт пиши годината од кога е песната
Ми се допаѓа junkbox селекција на одбрани песни,секој ден во 18h
Само ми фали pop up video обично почнуваше некаде накај 1 сато по полноќ

Ја гледам нон-стоп

Vh1 - го делам истото мислење со повеќето :)

Кога ја имав германската MTV повеќе ја сакав од VH1...Ама сега MTV Adria ме нервира ,и повеќе си слушам VH1

Кој музички канал би бил ваш избор доколку би морале да бирате и зошто?

Јас лично би избрал VH1 затоа што преферирем постара музика и поише се ориентирани на рок музика....

Па, јас MTV (и да зависи која).
А и VH1 се на MTV па да не викате, вау оваа VH1 колку е подобра од MTV :)

Па, јас MTV (и да зависи која).
А и VH1 се на MTV па да не викате, вау оваа VH1 колку е подобра од MTV :)
што има врска дали се на MTV.прашуваат која музичка програма повеќе ја слушате.mtv порано беше многу добра ама од кога стана mtv adria е жими к***в,и музиката ја измелезија така да vh1 е моментално подобра.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom