MTV или VH1

• Креатор на темата Креатор на темата Steve Ray
  • Време на започнување Време на започнување
Пошто на кабелските ја пуштаат Adria а таа е полоша и од бивша МС, мојот избор е VH1.

Ама колку е јака Адриа само песни пуштаат, а на секој саат само мењаат наслов на „емисија“ колку да се покажат дека нешто даваат. :pos2:

MTV е многу бољи според мене али требаше да го остаат старото MTV тоа американското дека ова MTV adria е shit вака ке си глеаш Jackass,Cribs,Andy Milonakis итн итн ко чоек а на овие коа ке им текне ги пуштаат.

VH1 секако. Класика си е тоа а не хип-хоп стварите на MTVadria.

Во моментов VH1 зошто MTV Adria не ми се свиѓа, повеќе ми се свиѓаше старата кога даваа емисии како Room Raiders, Next, Date my mom, Pimp my ride и имаше уште поинтересни само не ми текнува на имињата, обожавав да ги гледам.

Во моментов VH1 зошто MTV Adria не ми се свиѓа, повеќе ми се свиѓаше старата кога даваа емисии како Room Raiders, Next, Date my mom, Pimp my ride и имаше уште поинтересни само не ми текнува на имињата, обожавав да ги гледам.[/quote]VH1 сега ама старата MTV да ја вратат супер ќе биде MTV Adria sucks.Најдобро беше Chappele's Show, Jackass и тоа шоуто со Bam Margera како се викаше заборавив.

ја го иам MTV германското, све супер ама коа ќе пуштат некоја добра емисија или нешо обавезно мора некој г**** да јаде на германски
иначе за VH1 гласам

VH1 сигурно, класика си е класика, Пуштат стари ствари, рок, метал, 80' , 90' за сите вкусови,и мене шо посебно ми се допаѓа е Flipside,инди рок секој ден .Mtv posebno onoa германското е тешка мизерија.почнат да досадуват со безвезни емисии по цел ден,музика не можеш да чуеш на music television-бедотија.а и коа има музика тоа се они рапери,поп безвезалии и сл

VH1 многу појќе ми се допаѓа дека почесто даваат рок музика а и некој нови добри хитчиња :helou:

Ниту една, на MTV ја глеав едно време онаа Тила текила и толку, VH1 незнам ни дали ја иам на тв :) Оправдано ова оти не гледам телевизија
Али според мене MTV ми е некако многу тинејџерска, додека на VH1 има поквалитетна музика, сепак вкус е во прашање

На MTV гледам само Hangbager's Ball:zver:
На VH1 многу малку, само кога ке има рок викенди:zver:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom