- Член од
- 14 мај 2024
- Мислења
- 58
- Поени од реакции
- 89
Здраво. Дали може со склучување договор пост пејд да се земе некаков телефон? И која би била нај ок понуда за пост пејд за да се земе уред на рати?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Mnogu korisnici,se zalat od postpejd na mtel,Здраво. Дали може со склучување договор пост пејд да се земе некаков телефон? И која би била нај ок понуда за пост пејд за да се земе уред на рати?
Ми треба за човек во години што користи само ало ало и чат пат вибер и затоа прашав дали може да се земе уред на пост пејд али не добив одговор на тоа прашање…Mnogu korisnici,se zalat od postpejd na mtel,
proguglaj si,
Ne znam zosto i ocekuvas odgovor,Ми треба за човек во години што користи само ало ало и чат пат вибер и затоа прашав дали може да се земе уред на пост пејд али не добив одговор на тоа прашање…
Neotel im propadna biznisot, ....se ceka 4igМтел замреа нема ништо ново со години, не ли ќе купуваа помали оператори за интернет, неотел ќе го купе ќе вложеа 50 милиони евра, ништо од тоа.
Go kupija Total TVМтел замреа нема ништо ново со години, не ли ќе купуваа помали оператори за интернет, неотел ќе го купе ќе вложеа 50 милиони евра, ништо од тоа.