MTEL Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата MALINOV.A
  • Време на започнување Време на започнување
Здраво. Дали може со склучување договор пост пејд да се земе некаков телефон? И која би била нај ок понуда за пост пејд за да се земе уред на рати?

Здраво. Дали може со склучување договор пост пејд да се земе некаков телефон? И која би била нај ок понуда за пост пејд за да се земе уред на рати?
Mnogu korisnici,se zalat od postpejd na mtel,
proguglaj si,

Mtel samo pripejd 12m/i nekoj sto ne mu treba golemo ocekuvajne,pod prosecen korisnik
5gb za 208mkd , 20gb za 350mkd, so povici&sms
toa e se nese zamaras za dopolnuvajne/aktivirajne kako na a1,.taa e realnosta toa e toa....

Mnogu korisnici,se zalat od postpejd na mtel,
proguglaj si,
Ми треба за човек во години што користи само ало ало и чат пат вибер и затоа прашав дали може да се земе уред на пост пејд али не добив одговор на тоа прашање…

Ми треба за човек во години што користи само ало ало и чат пат вибер и затоа прашав дали може да се земе уред на пост пејд али не добив одговор на тоа прашање…
Ne znam zosto i ocekuvas odgovor,
za alo alo i viber , si aktiviras 2500mkd/ 12m idi 208mkd so 5gb povici i sms imas i ke si kupis tel,od kaj sakas za 100€ nekoj entry model, ako odis na postpejd ke go preplatis, tie 24 rati ke ti ispadnat kako da si kupil avion

Mtel, so aktiven 199mkd,2gb eu roaming, albanija sama na vodafone se povrzuva , povici dojdovni -pojdovni kon MK, (balkan roaming )raboti

Attachments

• IMG-e09db2dd64adcdda2857f2ce48185c9b-V.jpg
    IMG-e09db2dd64adcdda2857f2ce48185c9b-V.jpg
    39,5 KB · Прегледи: 19
Back
На врв Bottom