MTEL Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата MALINOV.A
  • Време на започнување Време на започнување
Аууу даа. Сабајле се,јавив и типката ми рече да. Ќе важат новите цени за сите ама рече утре прејави се за со одговорните да зборниш. Утре сабајле одма се јавувам и ќе го раскинам договорот.

Ќе можам да раскинам, така?

И за новите важи. Во јануари потпишав нов договор. Јас случајно видов дека пишува со мали букви на сметката за февруари ама веќе беше доцна. Ставиле рок да го раскинеш до 31-ви март.

Аууу даа. Сабајле се,јавив и типката ми рече да. Ќе важат новите цени за сите ама рече утре прејави се за со одговорните да зборниш. Утре сабајле одма се јавувам и ќе го раскинам договорот.

Pisi te molam ako zboris sto ke ti kazat da znaeme i drugite sto opcii imame.Pozdrav

И за новите важи. Во јануари потпишав нов договор. Јас случајно видов дека пишува со мали букви на сметката за февруари ама веќе беше доцна. Ставиле рок да го раскинеш до 31-ви март.
Што пишува? И каде? Да проверам и јас ама јас во летото го склучив договорот.

Јас во договорот видов дека можам да го раскинам ако операторот ја промени цената без да ме извести. А никако не ме извести.

Разговарај и пренеси што ти кажале

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom