MTEL Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата MALINOV.A
  • Време на започнување Време на започнување
Аууу даа. Сабајле се,јавив и типката ми рече да. Ќе важат новите цени за сите ама рече утре прејави се за со одговорните да зборниш. Утре сабајле одма се јавувам и ќе го раскинам договорот.

Ќе можам да раскинам, така?

И за новите важи. Во јануари потпишав нов договор. Јас случајно видов дека пишува со мали букви на сметката за февруари ама веќе беше доцна. Ставиле рок да го раскинеш до 31-ви март.

Аууу даа. Сабајле се,јавив и типката ми рече да. Ќе важат новите цени за сите ама рече утре прејави се за со одговорните да зборниш. Утре сабајле одма се јавувам и ќе го раскинам договорот.

Pisi te molam ako zboris sto ke ti kazat da znaeme i drugite sto opcii imame.Pozdrav

И за новите важи. Во јануари потпишав нов договор. Јас случајно видов дека пишува со мали букви на сметката за февруари ама веќе беше доцна. Ставиле рок да го раскинеш до 31-ви март.
Што пишува? И каде? Да проверам и јас ама јас во летото го склучив договорот.

Јас во договорот видов дека можам да го раскинам ако операторот ја промени цената без да ме извести. А никако не ме извести.

Разговарај и пренеси што ти кажале

Што пишува? И каде? Да проверам и јас ама јас во летото го склучив договорот.

Јас во договорот видов дека можам да го раскинам ако операторот ја промени цената без да ме извести. А никако не ме извести.

Па тоа се нервирам, ни мејл со известување да пратат ни ништо. Отвори ја сметката за месец февруари и ќе видиш долу на дното, пишува со ситни букви.

Да. Бев и ми рекоја до 31.03 можело да се раскино без пенали. Вика сега не можи ништо дури ни да остани истата цена. Реков дека подмукло беше што го пишаја така со мали букви. Вработената лрева раменици. Утре ќе одам да поднесам приговор за раскинување. Се јавив и во АЕК ми рекоја да пробам така. Ќе одам до крај. Не ми е за 150 денари ама начинот на кој што го направија тоа. Цел живот на А1 и секој пат остануваше иста претплатата иако оскапуваја и излегуваја нови тарифи. Овие најпаметни.

Ncncnc
Да. Бев и ми рекоја до 31.03 можело да се раскино без пенали. Вика сега не можи ништо дури ни да остани истата цена. Реков дека подмукло беше што го пишаја така со мали букви. Вработената лрева раменици. Утре ќе одам да поднесам приговор за раскинување. Се јавив и во АЕК ми рекоја да пробам така. Ќе одам до крај. Не ми е за 150 денари ама начинот на кој што го направија тоа. Цел живот на А1 и секој пат остануваше иста претплатата иако оскапуваја и излегуваја нови тарифи. Овие најпаметни.
Ncncnc pederi be...ni na kraj pamet ne mi otislo da ja zirnam smetkata sto mi doaga na mejl.Voobicano samo klikam i plakjam online...Sega gledam na fevruarskata smetka pisale pederski so mali bukvi.
Автоматски споено мислење:

Aj ke razberam pokacuvanje edno 50den ali 150den toa e 50% pokacuvanje na cena...Ali rabotata im bese izgleda so niskata cena da privlecat sto poveke klienti i normalno sega retko koj ke menuva i operatori i se a i realno i drugite operatori ne se nisto poeftini od ovie.Ama samiot nacin na pokacuvanje a i procentot e apla lopovski.

Attachments

• Screenshot_20260406-180218.Drive.png
    Screenshot_20260406-180218.Drive.png
    194,6 KB · Прегледи: 6
Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom