MSN Messenger vs Yahoo Messenger vs Skype

• Креатор на темата Креатор на темата Devilking
  • Време на започнување Време на започнување

Што преферирате?

• MSN Messenger

Гласови: 132 69,8%
  • Yahoo Messenger

Гласови: 42 22,2%
    Гласови: 35 18,5%
  • Ниеден од нив

Гласови: 5 2,6%
  • Некој Друг

Гласови: 1 0,5%

• Вкупно гласачи
    189
каков yahoo бе, тоа се лајна. ЛАЈНА!!! живи глупости за компљукторо да ти добие птичји грипп...го снимив еднаш и паднаф у депресија

Jas poveke go koristam msn messenger, ne znam ni jas zosto. Nekako yahoo e pokompliciran.

jas gi koristam i MSN i Yahoo messengerot no mora da kazam deka mnogu, mnogu podobar barem za mene e MSN, a plus toa sega izleze i nova verzija so ekstra smiles a i mozes da si gi dodades koi sakas smiles.

MSN konjache mi e mislam taka cel zivot si go koristam naviknat sum na nego

Моментално користам МСН, и мислам дека е подобар од Јахоо, а слушнав нешто као ќе го спојувале овие два месинџери може тоа ќе биде идеално решение

Ја сум за јаху. Подолго го користам и има многу, многу повеќе опции од МСН-то. Башка, навикната сум си на него, полесно се снаоѓам таму и имам подолга листа на пријатели на него. Во секој случај - јаху месенџерот е мојот избор.

Користам MSN и мислам дека е подобар од yahoo

mr_wicket напиша:
Моментално користам МСН, и мислам дека е подобар од Јахоо, а слушнав нешто као ќе го спојувале овие два месинџери може тоа ќе биде идеално решение

И јас така нешо прочитав али не дека ќе се спојуваат туку дека ќе може од јаху некој да повика некој од мсн без притоа да го има мсн месенџерот.

Инаку јас и двата ги користам секој си има свои предности, али контактите моментално ми се сега повеќе на јаху

Јахууу се разбира!По фаца е,појак е...Општо имам пробано се, ама Јаху има најмногу можности:игрици во мрежа ( од позадините инвајормент),билјард во мрежа,фото шеринг,аудибли...Не знам зошто подобар ми е.А и башка сите мој пријатели го користат и со нив сум постојано онлајн...

YAHOO MESSENGER RULZ!

И двата ги иам..ама ветеран сум у МСН-от:)

Јаху сум користела спортски, ептен на прсти можам да бројам. Откако оставив мирц сум на МСН и дефинитивно ми е подобар и по се снаоѓам. Јаху ме замара. Ај сик ју воопшто не сум користела и нема ни да, како и сите останати:icon_lol:

Porano sekogash koristev ICQ imashe mnogu opcii shto denes gi ima MSN-ot..... sega sum standard na MSN (poveke Busy).... mirc epten retko (doktore izlecen sum :icon_lol: )... i to.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom