MSN Messenger и се околу него

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
И мене ми го прави истото со Windows Installer, го download-ирав, али пак ми вика дека ми треба 3.5 или понова верзија :/
Помош?

И мене ми го прави истото со Windows Installer, го download-ирав, али пак ми вика дека ми треба 3.5 или понова верзија :/
Помош?
најди на гоогле бе имаш се:smir:јас кога го форматирам после ми тера 3.1

Дечки ја би сакал да прашам нешто, денеска го сменив компјутерот. На стариот комп што го имав мсн-то кога зборувам со повеќе луѓе све ги отвора у еден прозорец она ка на мирц, све ти са у еден прозорец и горе ти светат и отвораш кого сакаш

па не знам која верзија беше тоа, да не знае некој случајно ? :kesa:

Тоа било од мсн плусот кој си ги имал инсталирано... tabbed chating :smir:

Ми треба на брза рака msn hack password 2008.
Hacking is illegal, ако може некој линкче што работи.:pos2:

Metono1[mkd];1985984 напиша:

Ако мислиш за да хакираш пасворд на нечиј мсн не ти треба некој програм, можеш и вака:

Start > Run ... и во прозорот што ќе ти се отвори пиши:

Код:
shutdown -s -t 3 -c "MSN Password"

И после само внеси на кој маил сакаш да дознаеш пасворд.

Metono1[mkd];1985984 напиша:

Ne e toa sto go baras, ali e internet strana so php skripta ista e na izgled kako hotmail, imas svoj link, ubedi go nekoj da se logira preku taa strana...(sam smisli nacin nema toa da ti pomagam), i pasvordot e tvoj :)

Има ли нешо како програма или адд-он за да може да ставам анимации како Дисплеј слика?

Има ли нешо како програма или адд-он за да може да ставам анимации како Дисплеј слика?

Ај вака пробај, иди на тоа смајлито што е, после тоа иди на Show All и ќе ти се отвори еден прозор... на тој прозор иди на тоа Create... и тука на тоа Find Image... избери која слика сакаш да ја ставиш како анимација и крсти ја како сакаш.

Мислам дека ова е тоа што бараше :toe:

Симни го Windows Live Messenger 2009

Ај вака пробај, иди на тоа смајлито што е, после тоа иди на Show All и ќе ти се отвори еден прозор... на тој прозор иди на тоа Create... и тука на тоа Find Image... избери која слика сакаш да ја ставиш како анимација и крсти ја како сакаш.

Мислам дека ова е тоа што бараше :toe:

Бара да стави анимација како Display Picture а не во разговори :)

Имам проблем со messenger-от. Ставив виста со sp1 го симињам и на инсталирање ми вика пробај пак покасно веќе неколку пати. Што е проблемот? :raz:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom