- Член од
 - 4 февруари 2007

- Мислења
 - 1.640

- Поени од реакции
 - 16

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Од каде да Даунлоадирам МСН најновото:wink::wink:
Зашто не ми функционира она pinned emoticons....ќе направам на некои смајли pin и пак ми го нема таму под recently used emoticons, чаре?
едит: и ако може некој да ми каже како да си ги зачувам смајлињата на комп,у фолдер?

ако имаш мсн плус он си ги зачувува автоматски во My Chat Logs, во фолдерот со месецот, праи посебен фолдер Images![]()
 Значи ништо, освен ако се замараш со програми за да напраиш анимација од слики.Види ПП :salut:Од каде да Даунлоадирам МСН најновото:wink::wink:
Само што таму не ги зачувава како анимации (смајлиња), туку како слики. Пример, ако имаш некое такво што се гази од смеење, сеа за секој фрејм ќе имаш по една сликаЗначи ништо, освен ако се замараш со програми за да напраиш анимација од слики.

eпа коа ќе си инсталираш поново мсн ќе си ги адднеш и пак ќе ти бидат смајлиња![]()

Ама нема да мрдаат![]()
ќе мрдаат

TochnooooooКако ќе мрдаат кога ги зачувува како слики од фрејмови од анимација? Ако анимацијата има 10 фрејма, ќе имаш 10 различни слики. Ако додадеш една од нив, само таа слика ќе ја имаш и нема да мрда![]()