MSN Messenger и се околу него

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
5 онлајн кај мене се зачудив стварно да не бидна апокалипсава:pos2:

Прееска неможеше да се конектира, тоа ок, но сега ми се појави одамна познатиот проблем:

my.php
msnerrorvm2.jpg

Откако ќе ја симнам новата верзија, вели дека неможе да се инсталира заради windows-от, некое чаре?

Прееска неможеше да се конектира, тоа ок, но сега ми се појави одамна познатиот проблем:

my.php
msnerrorvm2.jpg

Откако ќе ја симнам новата верзија, вели дека неможе да се инсталира заради windows-от, некое чаре?

А ја избриша ли оваа верзија?

Ја избришав, џабе. Би ми помогнал некој линк или некое решение да се предложи, аман бе, никој ли го немал овој проблем?

Ја избришав, џабе. Би ми помогнал некој линк или некое решение да се предложи, аман бе, никој ли го немал овој проблем?

Како гласи еророт од кога ке ти се симне новата верзија ?

По еј најгрд месинџер, значи мора еднаш недлата вака да се заеби да неможиш да се логираш.

Значи.. што и да појави, не е до тебе. Кога типците надлежни за мсн-ов ке средат, ке се средат и кај нас проблемите.

Изгледа грешкава ја јавува кај многумина, имам двајца само онлајн.

Добро, јас напишав овде заради првиот проблем, па после што ми се појавуваше, сепак ќе чекаме. Фала

Мене ми вика дека имам проблеми со мрежата и дека не сум конектирана на интернет.:jaj:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom