MSN или Skype?

Koja programa poveke ja koristite za chat?

• Msn

Гласови: 263 70,9%
    Гласови: 108 29,1%

• Вкупно гласачи
    371

pAnDa`

Original..
Член од
5 ноември 2009
Мислења
578
Поени од реакции
35
Повеќе мсн - ваљда оти имам повеќе пријатели.

Human

Explorer
Член од
10 октомври 2009
Мислења
12.452
Поени од реакции
5.143
Не знам, на МСН сум навикнат.

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Користам само мсн, некако навикнат сум на него и глупо ми е на скајп (имам ама ептен ретко го користам)

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Скајп само за зборување со слушалки и за со камера бидејќи во тоа е подобар,а за чет на МСН.

демнач

Неафирмиран кајганџија
Член од
11 август 2008
Мислења
1.621
Поени од реакции
413
Ама пробувам да симнам мсн од друг pc и не е возможно.Се распрашав и ми рекоа дека нема да може повеќе да се симне мсн така лесно како порано.Како,зашто коа ќе дознаам ќе ви кажам

Член од
15 април 2009
Мислења
657
Поени од реакции
112
Skype.. :helou: нема толку заебанци* како МСН.. ( зошто нема тема: Skype проблеми, прашања и совети? - пошо скајп нема толку проблеми:pos2: )

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Skype.. :helou: нема толку заебанци* како МСН.. ( зошто нема тема: Skype проблеми, прашања и совети? - пошо скајп нема толку проблеми:pos2: )
Може да се каже. :)
Инаку двете програми си имаат свои позитивности skype е незаменлив за voice chat.

Sally

Paranoid android
Член од
22 август 2008
Мислења
1.279
Поени од реакции
170
Skype го користам само за разговор со луѓе на поголеми далечини. Мсн ми е попрактичен за секојдневие.

H

^HITMAN^

Гостин
На MSN кога ке седнам се осеќам како во градинка. Сите ставиле слики наместо зборови и неможам ни да прочитам што сака авторот да каже.:jaj: Skype е далеку по професионален алат за комуникација според мене.

Е

експерт

Гостин
зависи што има соговорникот со кој треба да обавам видео разговор, а за текст чат исклучиво фејсбук

Kajgana Shop

На врв Bottom