МРТВ - Македонска радио телевизија

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
tumblr_m732q1CMbu1qf18uko1_500.gif

Абе океј, разбирам дека не е совршено, ама немора да се хејта без причина. Прават почетнички грешки и овие од МТВ (ко тоа со звукот на фудбалот) но се поправа тоа, верувам ќе го средат. Еве за вестите и ја се согласувам, катастрофа се оти е 100% партиска пропаганда. Но настрана вестите, МТВ има огромен напредок.

Сеа логото нечинело, тикви големи е логото, големиов фактор. Плус ме нервира она, што многумина го споменуваат: „Ја не глеам телевизија“ - а кога има нешто за хејтање увек се први за тоа. Па барем не викај дека не глеаш...

Вести ама никој жив не може да ме натера да гледам, не па за тоа да се фатам да хејтам.

Се друго се оправа, па до вчера беа канта сега имаме што сакаме да гледаме на неа. Еве јас викам, само да има емисии, да чујам кирилица, да се окуражат пејачиве да почнат да прават музика, зашто нема луѓе кај да гостуваат. Без пејачи ќе останеме. Другото си се сасвиме океј. Замисли уште и Suits да земат да ја даваат. :vozbud:

И за крај.

tumblr_m85sp8DmnE1qzbh7d.gif

Кој ѓаол те натера бе дете, женцки серии да гледаш?:icon_mrgr: Менталист кога ќе почнат да ја даваат знае некој?
Во позадина ми одеше серијата и несакајќи ја изгледав цела епизода. Некои работи не ги укапирав баш, ама за тоа ќе се обратам кај Crazy или во соодветната тема. :icon_lol:

Инаку, пофалба за целиот труд кој го вложува телевизијата. Со филмовите и сериите ќе привлечат доволно внимание и се надевам дека тоа внимание ќе го искористат за лека-полека да се посветат на сопствената продукција. Сепак, она кое е синоним за МТВ не се филмовите и сериите (тука не спаѓаат Тропските горештини), туку сопствената продукција. До ден денес се сеќавам со какво нетрпение ги очекував Колозов, шпицата на Бушава Азбука, Опстанок. Убаво ќе биде повторно да создадат такво нешто за новите генерации.

Нека улетаат со нешто од Бенедикт па макар и трета сезона од Шерлок нека е.:D Абе дај направете си лого некое бидете креативни исечете си го и залепете си го во аголот горе, ете ви решение за логото.

Нека улетаат со нешто од Бенедикт па макар и трета сезона од Шерлок нека е.:D Абе дај направете си лого некое бидете креативни исечете си го и залепете си го во аголот горе, ете ви решение за логото.

Многу скромно, морам да признам. Ја ќе бидам среќна прва и втора да ги дадат, жими Бенедикт. :pipi:

Во позадина ми одеше серијата и несакајќи ја изгледав цела епизода. Некои работи не ги укапирав баш, ама за тоа ќе се обратам кај Crazy или во соодветната тема. :icon_lol:

Се ми се чини дека ќе почнете се почесто несакајќи да фаќате епизоди. Мора да има некои згодни жени таму, иначе цела епизоди вие не гледате. Ем ај рајт? :icon_lol:
--- надополнето: 24 септември 2012 во 23:11 ---
Епа сеа секој си пишува желби ете и јас, небаре МТВ Дедо Мраз е:icon_mrgr:

Абе ко што тргнале, нема да ме чуди ништо. Имаше еден форумџија напишано, не ми текнува кој се утепав од смеење. Светско првенство во Бразил 2014 година, една година порано само на МТВ. :pos:

Сите гледам со серииве се палите,добро било тоа,браво-браво..абе добро е,ама МТВ за мене вистински ќе живне кога ќе почне да продуцира своја програма,прво образовна,емисии од типот на бушава азбука,дајте музика,за возрасни емисии..послем некои серии од типот на српските бела лаѓа или среќни људи и сл. тоа го имаше порано,тоа ја дели МТВ од другите приватни..секоја телевизија може да откупи странска програма и да емитува,ама државниот сервис мора да создава домашна продукција.

Е да бе Крејзи... :unsure: Све Крејзи ја асоцирате со вакви серии...:icon_mrgr: Не е фер. :icon_lol:

Сите гледам со серииве се палите,добро било тоа,браво-браво..абе добро е,ама МТВ за мене вистински ќе живне кога ќе почне да продуцира своја програма,прво образовна,емисии од типот на бушава азбука,дајте музика,за возрасни емисии..послем некои серии од типот на српските бела лаѓа или среќни људи и сл. тоа го имаше порано,тоа ја дели МТВ од другите приватни..секоја телевизија може да откупи странска програма и да емитува,ама државниот сервис мора да создава домашна продукција.

А шо викаш да ја вратиме ко шо беше до пред некоја година, репризирање на Ѕвон од 94? Промени не се случуваат преку ноќ, Цитро...
А гледам приватниве телевизии се убија од откупување серии, а бе у пм. Величествениот и останати турско-индиски серии од врвен квалитет...:facepalm:

RocknRolaa Абе жен(ск)и има: Серена, Блер, мајката на Серена а и Озборувачката е јака гарант, судејќи според гласот. Ама не би гледал ваква серија поради тоа, не сум до толку. Си имам доволно eye candy во GoT и Downton.
Е да бе Крејзи... :unsure: Све Крејзи ја асоцирате со вакви серии...:icon_mrgr: Не е фер. :icon_lol:
Гледаш, не згрешив :D

А шо викаш да ја вратиме ко шо беше до пред некоја година, репризирање на Ѕвон од 94? Промени не се случуваат преку ноќ, Цитро...

Не,не викам дека и сега не е променето на позитивно..само кажувам мислење што и фали,за да биде она што треба да биде .. Јасно дека преку ноќ нема промени,само да не застанат тука и само со серииве да не останат.

Гледаш, не згрешив :D
Цццц, предрасуди, демек ников ми е таков и одма тука муабети се вадат.:icon_lol:
Не,не викам дека и сега не е променето на позитивно..само кажувам мислење што и фали,за да биде она што треба да биде .. Јасно дека преку ноќ нема промени,само да не застанат тука и само со серииве да не останат.
Па фала Богу де, јас не велам дека треба да запрат тука, само дека не може у една недела или сезона се да променат. Треба време.

Олку време на МТВ немав поминато којзнае колку години.
Денес 3-те серии ги гледав на раат и можам да речам дека со ваква програма ќе ги потопат приватниве турски телевизии.
Редно беше.
Секоја чест за нив.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom