МРТВ - Македонска радио телевизија

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
Bucket list (y)
Баш сакам да го гледам филмот а до сега се некако го заборавам и еве сега ако ништо друго на ТВ ќе го гледам :D

Некој од овие филмови ги имаше и на А1:D

Ај ај само вака нека продолжат МТВ.Со ваква понуда би требало да се намали гледаноста на турските серии, а со ваква конкуренција би требало и останатите булшит телевизии да ја сменат програмата!

Новото студио за вести на МТВ
308452_140499152759573_948307349_n.jpg

МТВ има доста работа за да смени се од темел во таа зграда ,студиата за Ѕвон ,Иселенички Џубокс па и за утринска им се заникаде

МТВ има доста работа за да смени се од темел во таа зграда ,студиата за Ѕвон ,Иселенички Џубокс па и за утринска им се заникаде
Мој предлог, Иселенички џубокс да биде на тројка, или да го изменат концептот на емисијата. Емисијата стварно не ми се допаѓа.
Прочитав, МТВ ќе се обидела да си ги поврати просториите, секако кои и се окупирани од МВР, Лустрациска итн итн

дали тоа во новово студио за вести ќе биде и Метео и спортот или тие ќе си останат со виртуелно студио ?

пошо гледам на сликата погоре има ставено и човек покрај големиот екран ,или можеби тој е за глувонеми ставен таму

мој предлог е на почеток при секое почнување на вестите на тој голем екран да биде прикажан плоштадот на Скопје со споменикот Александар Македонски ,нормално кога се вечерни вестите да оди ноќна снимка а преку ден денска снимка oд плоштадот:)

На нив останува дали ке биде најгледана телевизија од "многуте" тв во Македонија!

Е тоа за глувонемите многу ме нервира кога мавта со рацете на екранот(без навреда)пуштиму титл ако сакаат да гледаат,али првин треба да направат телетекст,нешто како Хрт.

Да не чекаат сега 30ти да дојде или пак можеби ке направат промоција за денот на независноста.Има некакви информации?

на форумот на ТВ ПАКЕТ прочитав дека на 8ми септември ќе имало старт на новиот редизајн на МТВ ,со новото студио за вести,ново лого и др

на форумот на ТВ ПАКЕТ прочитав дека на 8ми септември ќе имало старт на новиот редизајн на МТВ ,со новото студио за вести,ново лого и др
Така се збори они уште не кажале што како и кога ќе е

Од кога ја нема емисијата "Гласот на народот" МТВ не е тоа што беше :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom