МРТВ - Македонска радио телевизија

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
Чекај бе браааат сега уклучија нормално е проблеми некој на почеток да има :D
И тоа што викаш,претходно дирекно ја пуштаа во ХД и не сецкаше а сега сосе реклами и тоа времето ја пуштаат.Се надевам ќе ја средат до финале.А инаку читав и во Србија кога РТС пуштале во ХД на почетокот имало вакви проблеми.

Нити ја гледам нити ме интересира мтв, него кажете ви стигнаа ли опомени за неплатени рдт сметки? Бев денеска во ујп, бараа да однесам од 2011 и 2012 платени сметки да прокнижеле, опнале опомена од 450ден за неплатени сметки, имаше еден куп граѓани на кои им дошла опомена а сите ги имаме платено. Снемаа пари па удри на секоја страна грабај од народот, реформираат добро.

Мене ми стигнаа исто, 400-500 денари долг, среќа све имаше на сметка од банка па не платив. Претпоставувам дека им праќаат на многу такви, па кој не чува уплатници ќе си плати пак. Исто прават и со други сметки и застарени даноци.

Јас пак сега видов дека од есен ќе почнеле да ги емитуваат новиот Spartacus и CSI:NY

Штотуку имаше реклама за CSI MIAMI. Иако сум Up to date со сите CSI, браво за МТВ што ќе ги пренесуваат.

Мтв 1,2,3 дигитал и МтвХД во Охрид и Струга,наскоро дигитален сигнал и од предавателот Пелистер

Мтв 1,2,3 дигитал и МтвХД во Охрид и Струга,наскоро дигитален сигнал и од предавателот Пелистер
од кај тие информацијата за Пелистер?:D

Од прва рака ;)...пишеше во вчерашен ВЕСТ...Во Охрид и Струга веке 3-4 дена има дигитален сигнал...

на овој фејсбук нивни што и да им пишеш одма одговараат :)

eптен ме радува што тргна напред оваа телевизија ,и мило мие донекаде што сакаат да отворат и уште еден канал бидејќи стварно се претрупани на првиот канал со спорт и др работи ,а да се отвори втор канал би можело тој да биде за образовната, филмската ,музичката и дел за културата програма

Мтв се боље и од Снн, ХБО и остали амерички и англиски Тв, НОТ... се надевам дека барем малку ќе се доближат до балканскиве телевизии :)
--- надополнето: 26 јуни 2012 во 03:32 ---
Мтв се боље и од Снн, ХБО и остали амерички и англиски Тв, НОТ... се надевам дека барем малку ќе се доближат до балканскиве телевизии :)

Мислев дека нема никогаш да го речам ова ама браво за МТВ,со новиве серии ќе им се придружат на Телма кои се оделуваат од турско-индискиот кич од Шител и Анал5.И ако чита некој од МТВ ако може и догодина негде Јуни Тропски горештини повторно да бидат во етерот:D

Мислев дека нема никогаш да го речам ова ама браво за МТВ,со новиве серии ќе им се придружат на Телма кои се оделуваат од турско-индискиот кич од Шител и Анал5.И ако чита некој од МТВ ако може и догодина негде Јуни Тропски горештини повторно да бидат во етерот:D

Ај браво како ти текна,Тропикал Хит никогаш нема да ти здосади за разлика од овие турско-индиски :гомце:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom