Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Вакви класици како Викенд на мртовци ако сакаат секој ден нека ги даваат. Перформансот на Димче е лудницаТреба некој да направи апликација која ќе следи колку пати некој филм или серија е репризиран на МТВ. Ова може да е јубилеен стоти пат![]()
Misli na legendarniot Tasko Nacic "aj da zaigrame edno oro za dusa na kata", i "Tase cuvaj go sandakot doma, ni jade ni pie, pak ke se ozenis i zenati nema Da ti bide vecna"Всушност Викенд на Мртовци јас не памтам да го давале некогаш на МТВ (можеби го вртеле пред 20 или 25 години нонстоп) на нашиве други телевизии не верувам да одел, такада ова ми е првпат да го гледам со "подобра слика", дека очи ми излегоа од видеото што е поставено на Јутјуб. Убава прилика да го стави некој на ТракерМК
Димче е феноменален, му лежат вакви улоги, Гоце, Чоревски, Јолевски и Јовица Михајловски истотака одлични![]()
Сум роден 90 година август. Јас од како ја знам МРТ, ја гледам Викенд на мртовци можеби е еден од најмалку репризираните. Не знам дали почетокот на 90 година кога јас не сум бил ни роден ја репризирале повеќе пати.Треба некој да направи апликација која ќе следи колку пати некој филм или серија е репризиран на МТВ. Ова може да е јубилеен стоти пат![]()
Нормално дека не е тешко. И не знам што е потребата од посебен сајт кога може на истиот да се направи промена на јазик. Исто така, новите канали МРТ 3, МРТ 4 и МРТ 5 сеуште ги немаат додадено на нивниот сајт.Toлку ли е тешко да се става програмска шема за сите тв канали на МРТ на нивниот сајт?
За албанската има посебно направено сајт http://al.mrt.com.mk/ и таму си има програмска шема за МРТ 2/RTM 2
На каналот си пишува МРТ 2 додека на шпици и на сајт е RTM 2А јас баш се чудев зошто цела страна е само на македонски јазик.
МРТВ ја водат неспособни луѓе кои незнаат да направат ниту една обична веб страна на повеќе јазици, а промената на името на вториот канал во TVM е посебна приказна. Не им одговарало во нивниот јазик МТВ! Па газот ме боли како ви одговара!
Кое време?Чук чук стојанче репризно на МРТ 5 од оваа сабота