Mozilla Firefox (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата Awake
  • Време на започнување Време на започнување
Ајде мавнете Update на Firefox 3.5.1 на 3.5.2

Е јебига ке земам нај после ке си исталирам верзија 2 :pipi:

Зашто на секоја отворена страна ми се кочи по 3 секунди и ми се праи нот респондинг понекад?:kesa:

Зашто на секоја отворена страна ми се кочи по 3 секунди и ми се праи нот респондинг понекад?:kesa:
МАлку рам ?

Инаку он топик , сега направив апдејт :) Можете да најдете на страната официјална кој багови се поправени :)

Шо малку рам 1 ипол ГИГА и плус вчера формат праев,а пред тоа не ме ебеше така.:jaj:

Шо малку рам 1 ипол ГИГА и плус вчера формат праев,а пред тоа не ме ебеше така.:jaj:

Да не имаш Java инсталирано? Обично поради JRE вакви проблеми настануват. Или пак, провери некои адони да не го прават тоа, еден по еден ги тестири.

Незнам како го користиш форумов... но кај мене се јавуваат ептем глупи проблеми и морам постојано да ги чистам колачињата бидејќи не отвора - исто и со фејсбук - на претходната верзија немав вакви проблеми т.е проблеми имав со 3.5 и сега со 3.5.2

Цица меморија како лудо понекогаш ... цццц .. и ако имам повеќе табови отворено со клипови и флеш ..краш и ондак..рестартирај мозила .. ебати верзијата

:smir:
Да не имаш Java инсталирано? Обично поради JRE вакви проблеми настануват. Или пак, провери некои адони да не го прават тоа, еден по еден ги тестири.

Фала брат.

Фала брат.:smir:До тоа било адонс се избришав и топ е сеа лета,поздрав.

Ја ставив 3.5ва. Супер работи, се по старо, едно копче повеќе. (плусот кај табовите)
И ова приватно пребарување ги олеснува работите. Наместо пуштај историја, па бриши тоа што не треба, само вклучи го ова и терај.

Засега никаков проблем. Се стартува исто како 3ката.

Закон е и кај мене, нема никаков проблем. Одвреме навреме може да закочи, али многу ретко. За разлика од 2/3ка, 3.5 лета.

Презадоволен сум од 3.5, се подига за 5 секунди и на Пентиум 2 :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom