Znaci so eden zbor primer vcera sto gledav eden dokumentarec od videotekata ama e od HBO produkciijata vo idnina nema da mi bide dostapen ako se odlucam na M paketot namesto sega kako sto e vo L trial paketot.Mislev da ne se posebno videotekata i live kanalite?
Znaci so eden zbor primer vcera sto gledav eden dokumentarec od videotekata ama e od HBO produkciijata vo idnina nema da mi bide dostapen ako se odlucam na M paketot namesto sega kako sto e vo L trial paketot.Mislev da ne se posebno videotekata i live kanalite?
Многу барате за 300 ден хахахах моветв е повеќе од добра платформа и има се за секого по нешто иако каналите над 90% се исти со дрѕугите оператори.
Овие цени се за договори на 2 год.
Decki denes od posta mi go dostavija android boksot od mtel i dogovorot mozam da kaz deka slikata e daleku podobra otkolku na magenta tv momentalno imam i magentatv i move tv ali move mi e podobra slikata
Мове како платформа е добра ама квалитетот на сликата не е баш најдобра, слична ми е со двбт од а1. Може кај мене е така и може е поради интернетот (вдсл). На многу канали сликата е гачкана, како со водени боици. Пример сителе е катастрофа, канал5 подобра а телма најдобра.
Многу канали се со различен квалитет на слика. Сличен квалитет со а1 еxplorer..за магента незнам пошо немам.
Иначе користам Триал пакетот од мове ако нешто менува тоа
Мове како платформа е добра ама квалитетот на сликата не е баш најдобра, слична ми е со двбт од а1. Може кај мене е така и може е поради интернетот (вдсл). На многу канали сликата е гачкана, како со водени боици. Пример сителе е катастрофа, канал5 подобра а телма најдобра.
Многу канали се со различен квалитет на слика. Сличен квалитет со а1 еxplorer..за магента незнам пошо немам.
Proveri vo podesuvanja treba da imas kvalitet da stavis na najdobar, ne e mozno da e kako na dvbt, kaj mene e mnogu dobra slikata, sitel mi e hd cista kristalna mora da ima nesto, jas sum na docsis so 100/10
И јас имам нет вдсл 50мб. Баш бев кај еден комшија за да споредам магента и мове исти канали...сепак мове има послаб квалитет (не сите канали).
Ама можно да е до нетот или сепак може зависи од пакетот на мове кој е триал, може има ограничување на квалитетот што ако е така е без врска.
Сепак ме бендиса моветв...
Proveri vo podesuvanja treba da imas kvalitet da stavis na najdobar, ne e mozno da e kako na dvbt, kaj mene e mnogu dobra slikata, sitel mi e hd cista kristalna mora da ima nesto, jas sum na docsis so 100/10
И јас имам нет вдсл 50мб. Баш бев кај еден комшија за да споредам магента и мове исти канали...сепак мове има послаб квалитет (не сите канали).
Ама можно да е до нетот или сепак може зависи од пакетот на мове кој е триал, може има ограничување на квалитетот што ако е така е без врска.
Сепак ме бендиса моветв...
Автоматски споено мислење:
Над 40мб кажува кај мене тестот.
Автоматски споено мислење:
За тв мислам нема подесување, само на мобилен. Ако грешам поправете ме
Нема врска брзината на интернетот, туку друго е во прашање, преносот што се прави преку оптички кабли како е до операторите од телевизиите. Битрејтот е тој, не пишувајте за џабе, потребната брзина за каналите е таа што е, не зависи од таа брзина што ја имате од интернетот, туку друго е во прашање кај IPTV. За HD канал би требало околу 10Mbps, за Full HD 20Mbps и за 4К над 20Mbps.
Ne znam za magenta, znam za replay i move, nekoi kanali da se kako 576i nekoi kako 720 drugi 1080 vo globala e se ok za free test a potamunza 199,za 2 uredi 299za3 nee losa ponuda .... So dobra stabilna docsis ili optika ke nema problem ksj mene 2 nedeli nema zakoceno, samo ednas i dobro e sto trgnuva kade zastanalo nemas propustena programa ...
Kakva spleskana slika i los kvalitet, mozebi imas nekoi problemi, na kakov box gledas najverojatno ne gledas na box od mtel, jas imam cetiri boxa od mtel na nitu eden nemam los kvalitet i spleskana slika, ako koristis trial na drugi uredi ili opsto na drugi uredi moze da imas problemi
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.