MOVE - OTT стриминг платформа - MTEL - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.561
Поени од реакции
8.018
Незнам на што мислиш ама сликата е нормална
Веројатно може да се оди и на многу подобар квалитет ама во државава во која живееме не може да се очекува засега нешто подобро во квалитет.

Член од
21 ноември 2011
Мислења
1.423
Поени од реакции
759
Веројатно може да се оди и на многу подобар квалитет ама во државава во која живееме не може да се очекува засега нешто подобро во квалитет.
Може ама така ќе им повеќе проблеми. Тие што се на оптика ќе немаат ич проблеми ама тие на адсл...Целта е сите да се задоволни и да нема делби
Автоматски споено мислење:

Член од
24 октомври 2021
Мислења
1.081
Поени од реакции
712
Може ама така ќе им повеќе проблеми. Тие што се на оптика ќе немаат ич проблеми ама тие на адсл...Целта е сите да се задоволни и да нема делби
kvalitet vo odnos na boi, svetlina na ekran i sl, opsto na signalot preku resiverot

Член од
13 ноември 2009
Мислења
332
Поени од реакции
174
Епа за постари тв-ја тоа е единствено решение..андроид бокс. Или тоа или купи си нов тв ахахаха
Да ама 2020 не е мн стар модел,ко кај нас во Македонија просек годиште на Тв да е 2022 :) хахаха
Иначе ја средија апликацијата за ЛГ,кој имал проблем може да се логира,веќе функционира и е побрза промената на каналите од претходната верзија...

a kvalitetot na slikata dali e okej? nekoj vikaat potemna bila slikata... se prilagoduva toa?
Има канали се со супер квалитет,а некои се со послаб,пример Курир,Пинк Сител,Канал 5,Телма се со супер квалитет,а има и такви со просечен квалитет,ама тоа зависи каков квалитет добиваат,па го пренесуваат... IMG_20241105_162119.jpg

Последно уредено:
Член од
29 август 2008
Мислења
5.615
Поени од реакции
3.963
Да ама 2020 не е мн стар модел,ко кај нас во Македонија просек годиште на Тв да е 2022 :) хахаха
Иначе ја средија апликацијата за ЛГ,кој имал проблем може да се логира,веќе функционира и е побрза промената на каналите од претходната верзија...

Има канали се со супер квалитет,а некои се со послаб,пример Курир,Пинк Сител,Канал 5,Телма се со супер квалитет,а има и такви со просечен квалитет,ама тоа зависи каков квалитет добиваат,па го пренесуваат...Прегледај го приврзокот 434200
Sporedeno so site koj sum gi imal i isprobal,
move e na br1,posle replay od Kds, drugite nadolu....

Член од
24 октомври 2021
Мислења
1.081
Поени од реакции
712
sitel e poslab kvalitet nego na kabelska, da ne treba HDMI kabelot da se smeni?

boite se bledi, cudni, a nema opcija za prilagoduvanje, eve bash kaj drugarov gledam

Nacionalna Geografija spleskan ekranot

Последно уредено:
Член од
21 ноември 2011
Мислења
1.423
Поени од реакции
759
Сител мислам од мак каналиве се најтапа во поглед на слика, исто ми е како на антена двдбт а1. Телма е далеку подобра..се осеќа разлика чим ги споредам на антена и мове. Другите канали највероватно све зависи од Изворот, примњер некои филмски канали не ме бендисаа

Kajgana Shop

На врв Bottom