abe chekaj ne zborite na pamet koa go nemate toj telefon...ja go imam go kupif pred 2 meseca i prezadovolna sum. epten e lesen za koristenje, glasen e, rezolucija ima epten jaka slikite gi vadam na kompjuterot i nema razlika pomegju niv i slikite od digitalnata kamera shto gi vadam. samo shto se pomali 640x480 se. sea za memorijata u pravo ste deka e mala 7000 mb fakja, ali jebiga. ne mi trebaat mene celi mp3ki na telefonot zoshto ti se. dodeka da pochnat da svirat ke ti spushti toj shto ti dzvoni. za toa si snimaf edno 50tina refreni od pesni i super mi e, mozham i za ringtones da gi koristam i za sve. a za video mozhesh da snimash, a na crniot V3 nema limit. na srebrenite ima limit od 100mb i okolu 10tina sekundi ti se, ali dosta mi se tolku mene.
shto znam mene epten mi se svigja telefonchevo sega za sega, za tie pari super e. tie telefoni shto se tolku mnogu pojaki od nego se epten skapi i nemozham da si gi dozvolam. na primer ako sakate telefon so epten jaka memorija Motorola ROKR zemete si. telefonot fakja nad 1000 pesni bez kartichka. a so kartichka nema ni limit kolku ke ti fati. jas takof odgodina ke zemam samo chekam da padnat cenite sega tuka e ogjin i plamen a pak mora 2 godishen dogovor da potpishesh.
aaa i za toa shto vikafte za V3-to deka e glomazen, pa tolku e golem radi ekranot. ekranot e 3 pati pogolem od bilo koj drug mobilen i za toa i mi se svigja. sega koa drzham drugi mobilni u raka duri i chudni mi se zoshto tolku im e mal ekranot nishto ne se gleda