Motorola V3

СпаЈдеР

DissentiveMoron202
Член од
1 март 2006
Мислења
3.201
Поени од реакции
52
Abe super ti e mobilniot....samo kupi si мемори karti4ka...i nishto...kje ti bere pojke memorija i od poskapi mobilni...jas imam usb kabel i sonnyericsson k700 mobilen i mi bere okolu 12 mp3...ama ne mozam da stavam memori karti4ka,ti bar ja imash taa moznost....ina4e dokolku zborime za mobilni sonnyericsson w900 nikoj ne moze da go zameni...toj ima 418mb memorija i plus besplatno memoriska karti4ka od 2GB...ne mi se veruvashe koga go vidov toj...ama sepak deka e tula sonnyericsson w900 tula e....i plus koj kje gi dade tie pari...toj mobilen 4ini veruvale ili ne durti 40 000 denari..oshte malce i motor kje si kupam so tie pari

Член од
3 јануари 2006
Мислења
1.200
Поени од реакции
10
abe chekaj ne zborite na pamet koa go nemate toj telefon...ja go imam go kupif pred 2 meseca i prezadovolna sum. epten e lesen za koristenje, glasen e, rezolucija ima epten jaka slikite gi vadam na kompjuterot i nema razlika pomegju niv i slikite od digitalnata kamera shto gi vadam. samo shto se pomali 640x480 se. sea za memorijata u pravo ste deka e mala 7000 mb fakja, ali jebiga. ne mi trebaat mene celi mp3ki na telefonot zoshto ti se. dodeka da pochnat da svirat ke ti spushti toj shto ti dzvoni. za toa si snimaf edno 50tina refreni od pesni i super mi e, mozham i za ringtones da gi koristam i za sve. a za video mozhesh da snimash, a na crniot V3 nema limit. na srebrenite ima limit od 100mb i okolu 10tina sekundi ti se, ali dosta mi se tolku mene.
shto znam mene epten mi se svigja telefonchevo sega za sega, za tie pari super e. tie telefoni shto se tolku mnogu pojaki od nego se epten skapi i nemozham da si gi dozvolam. na primer ako sakate telefon so epten jaka memorija Motorola ROKR zemete si. telefonot fakja nad 1000 pesni bez kartichka. a so kartichka nema ni limit kolku ke ti fati. jas takof odgodina ke zemam samo chekam da padnat cenite sega tuka e ogjin i plamen a pak mora 2 godishen dogovor da potpishesh.
aaa i za toa shto vikafte za V3-to deka e glomazen, pa tolku e golem radi ekranot. ekranot e 3 pati pogolem od bilo koj drug mobilen i za toa i mi se svigja. sega koa drzham drugi mobilni u raka duri i chudni mi se zoshto tolku im e mal ekranot nishto ne se gleda

Член од
3 јануари 2006
Мислења
1.200
Поени од реакции
10
aj nekoj ako znae nekoj web sajt kade mozham da siminjam stvari za telefonof, posebno temi...za pesni ne mi treba tolku kolku shto za temi

Член од
2 февруари 2006
Мислења
1.500
Поени од реакции
160
BeBe11 напиша:
abe chekaj ne zborite na pamet koa go nemate toj telefon...ja go imam go kupif pred 2 meseca i prezadovolna sum. epten e lesen za koristenje, glasen e, rezolucija ima epten jaka slikite gi vadam na kompjuterot i nema razlika pomegju niv i slikite od digitalnata kamera shto gi vadam. samo shto se pomali 640x480 se. sea za memorijata u pravo ste deka e mala 7000 mb fakja, ali jebiga. ne mi trebaat mene celi mp3ki na telefonot zoshto ti se. dodeka da pochnat da svirat ke ti spushti toj shto ti dzvoni. za toa si snimaf edno 50tina refreni od pesni i super mi e, mozham i za ringtones da gi koristam i za sve. a za video mozhesh da snimash, a na crniot V3 nema limit. na srebrenite ima limit od 100mb i okolu 10tina sekundi ti se, ali dosta mi se tolku mene.
shto znam mene epten mi se svigja telefonchevo sega za sega, za tie pari super e. tie telefoni shto se tolku mnogu pojaki od nego se epten skapi i nemozham da si gi dozvolam. na primer ako sakate telefon so epten jaka memorija Motorola ROKR zemete si. telefonot fakja nad 1000 pesni bez kartichka. a so kartichka nema ni limit kolku ke ti fati. jas takof odgodina ke zemam samo chekam da padnat cenite sega tuka e ogjin i plamen a pak mora 2 godishen dogovor da potpishesh.
7000МB WOW!!! Дај и јас да си купам :lud: И што формат е тој бе 100MB 10сек клип па ова како МPEG1 да не ги снима :kez:

Не бе шала на стана си помешала мегабајти со килобајти. Иначе тој сребрен,црн итн ти се различни серии. Имаш V3 (гомно со екран во боја и камера 640х480 5.5МB меморија, навероватно што го има бебето погоре), V3i (со 1.23MP камера, картица и Apple iTunes) и V3x(2 MP камера, картица ама без Apple iTunes). Овој V3x е најдобар според мене

Член од
3 јануари 2006
Мислења
1.200
Поени од реакции
10
krusha03 напиша:
7000МB WOW!!! Дај и јас да си купам :lud: И што формат е тој бе 100MB 10сек клип па ова како МPEG1 да не ги снима :kez:
sakaf da stavam kb ali sum stavila mb greshka u padezhi...

Член од
3 јануари 2006
Мислења
1.200
Поени од реакции
10
krusha03 напиша:
Имаш V3 (гомно со екран во боја и камера 640х480 5.5МB меморија, навероватно што го има бебето погоре), V3i (со 1.23MP камера, картица и Apple iTunes) и V3x(2 MP камера, картица ама без Apple iTunes). Овој V3x е најдобар според мене
a tie znaesh kolku koshtaat?:) ne znam za u mk kolku koshtaat ali znam deka ako tuka se izgor togash tamu ke treba kredit da izvadish za da gi kupish telefonite. jas sakaf da kazham za tie pari telefonot e fenomenalen, sto pati bolje od povekjeto telefoni. ima mnogu telefoni shto se sto pati bolje od ovoj Rejzerot, ali kolku koshtaat toa e drugo dvaeset. za toa vikam za ovie telefoni shto se sega za sega dostapni za pogolemiot broj od publikata v3 e eden od najdobrite. a za tie telefoni shto koshtaat po 30,000 denari ne ni razmisluvam. sigurno se mnogu podobri ali za toa i se 30,000 denari.
ali ako sakash eve najjak telefon, zemi go Sidekick-ot II...duri i email ti davaat so nego. imash kamera so blic, i ekranot ti e ogromen, 15tina pati pogolem od povekjeto telefoni. i sve podrzhava. ama znaesh kolku koshta?
a i plus, u makedonija ako izleze telefon odma e dostapen preku kaj sakash mozhesh da si go kupish. ali tuka treba da pomine okolu godina vreme za da se pushti telefonot u prodazhba preku operatorite. a ako sakash da si go kupish samostalno mozhish ushte koga ke izlezat, ali ke si platish 600-700 evra. eve ovoj V3..pamtam go reklamiraa na germanskoto MTV pred 2,5 godini skoro a tuka se pushti u prodazhba pred 1 godina.

Член од
2 февруари 2006
Мислења
1.500
Поени од реакции
160
Кај нас V3I во мобимак е 300е. А за тие пари боље ќе земам W800 или за 230е најпоштено телефонче Nokia 6630. А тој што ти го пиша не ми се подаѓа. Само не те сваќам малку прво викаш дека е многу пари и треба кредит да извадиш, а после викаш дека за тие пари е супер и нема подобар од него. Еве според мене овие два се подобри во секој поглед. Види го MDA IV да видиш што е компјутер и телефон во едно

Член од
26 февруари 2007
Мислења
4
Поени од реакции
0
v3 ??? zavisi sto imas na 5MB

- ako sakas mp3... jebi ga si se zaebal... no ako sakas java games odlicen e.
treba USB kabel, CD-to (motorola tools) i nekolku casovi na Internet da simnes uste nekoi programcinja (nekolku casa barajki a inaku mali se), posle uste nekolku casa.. malku poveke.., da simnes nesto igrici kako asvalt 2, rally 05... inace imam preku 1000 i za takva rabota e extra, plus dizajnot... se na se dobar e. p.s slaba kamera i procesor ama se jade... ako saka nekoj igri neka pise na falangwolf@yahoo.com

Член од
26 февруари 2007
Мислења
4
Поени од реакции
0
a... da i ...

definitivno imam v3 koj snima klipovi, inaku donesen od Anglija, za MK pazar samo shit ni prodavaat posto nieden tel tuka sto se prodava nema snimanje video.

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
falangwolf напиша:
definitivno imam v3 koj snima klipovi, inaku donesen od Anglija, za MK pazar samo shit ni prodavaat posto nieden tel tuka sto se prodava nema snimanje video.
najverojatno ne si baral dovolno, ali site ponovi verzii na V3 t.e. V3r se so najnovot firmware koj moze da snima video.

p.s. razlikata megu tvojot i tie sto ne snimaat video e samo firmwareto koj ako nekoj poveke se razbira vo internet ke moze i sam da si go sredi toa...

Член од
29 јули 2005
Мислења
2.973
Поени од реакции
178
falangwolf напиша:
Ај не треси глупости.
Има посебни софтвери кај што си плаќаш за меморија да имаш подобра и такви некои ствари....
odi na gsm.arena i vidi dali kaj motorolav3 mozes da snimas:tapp:

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
vlatko напиша:
Ај не треси глупости.
Има посебни софтвери кај што си плаќаш за меморија да имаш подобра и такви некои ствари....
odi na gsm.arena i vidi dali kaj motorolav3 mozes da snimas:tapp:
сакаш да кажеш дека постои софтвер за да ти ја зголеми меморијата на телефонот? лелелее колку сум заостанат јас, ова прв пат слушам хахаххахаа :tapp: :smir:

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
falangwolf напиша:
а како демек само ти имаш В3 што снима видео?

ајмо по 350 денари кој сака на неговата в3ка да има видео опција.

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
еве уште една дилема да ви решам.

Друг пат кога ке влезете во големи расправии нека ми даде линк некој од темава на пвт ок?

значи еве ви цени во приватни мобилари, значи не космофон, германос, нико-фон или мобимак каде што ставаат по 100 евра + за својата реклама.

Motorola V3 silver 130 evra
Motorola V3 black 135 evra
Motorla Pink 140 evra
Motorola gold - DG 180 evra
Motorla V3i - 190 evra
Motorola V3x - 210 evra + 128mb t-flash.

post skriptum: ova se ceni maloprodazni na novo vo skoro sekoja treta mobilara vo Skopje.

Kajgana Shop

На врв Bottom