Motorola V3

BusHav

Е ајде де.....можеш и така
Член од
5 декември 2005
Мислења
4.343
Поени од реакции
81
ThA-BiTcH напиша:
У мобимак е 17 990:icon_lol:
Абе не размислувај за тој.Ако ти се свиѓа земај Самсунг Д500 за скоро исти пари или додај уште 3 иљади и земи си W800(ко на мици) или Д600 самсунг.Тие се многу поѕверови,особено за меморија

TargeT

Сериозен СУМ
Член од
13 јануари 2006
Мислења
777
Поени од реакции
6
Mногу скап, екстра дизајн, камерата е од пред 20 години, меморија 0. на мобиле ревју има од 10, 5 оценка.

ThA-BiTcH

~*~Blonde Bitch With a Brain~*~
Член од
23 септември 2005
Мислења
4.338
Поени од реакции
62
TargeT напиша:
Mногу скап, екстра дизајн, камерата е од пред 20 години, меморија 0. на мобиле ревју има од 10, 5 оценка.
А самсунг д600?

Член од
6 јули 2005
Мислења
2.932
Поени од реакции
9
Што толку добар дизајн има, долг и широк е како плочка.

Allita

Слика има тон нема
Член од
7 декември 2005
Мислења
2.184
Поени од реакции
12
ThA-BiTcH напиша:
А самсунг д600?
d 600 zakon!!!
kaj motorola v3 poshtuem samo dizajn i tolku...nishto poveke , ako misli nekoj da go kupi telefonot samo poradi dizajnot e vo red...no ako misli da slika i pravi drugi raboti e tapa...ima samo 5mb memorija...nema klipovi...i to...ima mnogu podobri modeli za parive shto bi gi dal za V3...ali dizajn ko na kredit kard...e toa poshtuem definitivno...

Член од
29 јули 2005
Мислења
2.973
Поени од реакции
178
Allita напиша:
d 600 zakon!!!
kaj motorola v3 poshtuem samo dizajn i tolku...nishto poveke , ako misli nekoj da go kupi telefonot samo poradi dizajnot e vo red...no ako misli da slika i pravi drugi raboti e tapa...ima samo 5mb memorija...nema klipovi...i to...ima mnogu podobri modeli za parive shto bi gi dal za V3...ali dizajn ko na kredit kard...e toa poshtuem definitivno...
Поддржува клипови ама неможеш да снимаш!Можат да ти праќаат!:star:

TargeT

Сериозен СУМ
Член од
13 јануари 2006
Мислења
777
Поени од реакции
6
ThA-BiTcH напиша:
А самсунг д600?
Екстра дизајн, одличен дисплеј (како и сите останати самсунг), добра камера, повеќе е бизнис телефон, катастофа видео снимки, хаха разбраф дека немало апостроф како карактер, и батеријата многу малку траела едвај 2 дена. Оценка 7.1:kajg:

Allita

Слика има тон нема
Член од
7 декември 2005
Мислења
2.184
Поени од реакции
12
vlatko напиша:
Поддржува клипови ама неможеш да снимаш!Можат да ти праќаат!:star:
da moze da ti prakaat ne go poreknuvam toa...:kez: ama nemozesh da snimash, shto ke ti prakaat...toa e isto ko da ne podrzuva na 5 mb...kolkav klip ke soberesh ziti se...od 5 min... i otide memorija...:kez:

StormAngel

Stormology
Член од
22 јануари 2005
Мислења
5.059
Поени од реакции
244
Моторола В3 е срање телефон.
Добро, лажам. Го изгубив телефонов две недели откако го зедов и затоа сега се гадам при самото спомнување на овој телефон.
Мамицата еј, уште не можам да се свестам од шокот кој што ми се деси.

schtranga

Кратовчанче
Член од
7 август 2005
Мислења
1.295
Поени од реакции
18
sranje mobilen , ja go imam , memorija nisto nema ... mi sobra samo edna mp3 pesna i toa ne cela i nekolku midi i paar slikicki ( kamerata arna e ) i gotovo se napolni plus toa ponekogas znae nekoi sms posle 2 dena da gi isprati ( taka isto pravi i kaj drugarka mi ) sea go prodavam i ke zimam nekoj drug ( ako mi e koga maz mi ne si go poslusav deka e sranje mobilen :( )

betogrozdanov45

мајстор за гибаници
Член од
26 октомври 2005
Мислења
1.549
Поени од реакции
6
Моторолата е добар или лош мобилен зависи за кого како.За мене (зашо поише глеам на дизајн,да не е циглица коа ќе го извадам негде) е ОК телефончето дефинитивно најдобар дизајн изваден у последниве фодини али коа ќе видиш реално каков е...Мислам според оние другите што не гледаат у дизајн телефонот е ретко срање.Има само 5.5МБ( моторола од пред 12 години има повеќе) ,а Влатко и камерата не е нешто посебно.Ко што кажа ТаргеТ од пред 20 години.Затоа све на све,не би фрлил толкави пари за тој телефон

А САМСУНГ Д 600 е нешто друго затоа што е ем убав на дизајн а плус има закон софтвер.

Boogie

no pain no game
Член од
4 декември 2005
Мислења
985
Поени од реакции
544
Јас го имам и е екстра,отсекогаш сум користел моторола и никогаш не сум ги имал оние заебанции како со другите телефони,ова не е телефон за играње туку за разговор,батеријата трае доста добро,може да фати сигнал на многу недостапни места кога си низ Македонија па нема паѓање на линијата и дисплејот дава екстра слики и филмови само треба да се компресирани и добар квалитет кој незнае да работи со слики оваа опција му е непотребна

Член од
27 август 2005
Мислења
783
Поени од реакции
7
да се надоврзам на муабетот, само на лик е убав телефонот онака е катастрофа. два дена го користев и мислам дека потапа мени(софтвер) на мобилен немам видено

Kajgana Shop

На врв Bottom