Motorola V3

Член од
29 јули 2005
Мислења
2.973
Поени од реакции
178
betogrozdanov45 напиша:
Моторолата е добар или лош мобилен зависи за кого како.За мене (зашо поише глеам на дизајн,да не е циглица коа ќе го извадам негде) е ОК телефончето дефинитивно најдобар дизајн изваден у последниве фодини али коа ќе видиш реално каков е...Мислам според оние другите што не гледаат у дизајн телефонот е ретко срање.Има само 5.5МБ( моторола од пред 12 години има повеќе) ,а Влатко и камерата не е нешто посебно.Ко што кажа ТаргеТ од пред 20 години.Затоа све на све,не би фрлил толкави пари за тој телефон

А САМСУНГ Д 600 е нешто друго затоа што е ем убав на дизајн а плус има закон софтвер.
Ејјј камерата е закон незнам дали си сликал ама јас телефонот го "чепкам" секој ден!

Член од
29 јули 2005
Мислења
2.973
Поени од реакции
178
другарче напиша:
да се надоврзам на муабетот, само на лик е убав телефонот онака е катастрофа. два дена го користев и мислам дека потапа мени(софтвер) на мобилен немам видено
На повеќето Мотороли им се тапа мениата!

ThA-BiTcH

~*~Blonde Bitch With a Brain~*~
Член од
23 септември 2005
Мислења
4.338
Поени од реакции
62
TargeT напиша:
Екстра дизајн, одличен дисплеј (како и сите останати самсунг), добра камера, повеќе е бизнис телефон, катастофа видео снимки, хаха разбраф дека немало апостроф како карактер, и батеријата многу малку траела едвај 2 дена. Оценка 7.1:kajg:
Иначе си купив преска д600 телефонот е :je:
само не можам да сликам треба да идам да го сетирам бла бла...
дај напишете нешто за телефонов:icon_lol:

DACY

DON JUAN
Член од
9 февруари 2006
Мислења
282
Поени од реакции
0
imas mal kup web stranici..da se utepas od citanje za telefonot!!:)..inaku i ja pred malku si kupiv telefonce..nokia 6280..ne e los..ima nekoj tamu da mi kaze kolku e vo mkd ovoj telefon:)..a si pravam pazar:)))

ThA-BiTcH

Член од
23 септември 2005
Мислења
4.338
Поени од реакции
62
А како да си ставам мп3 на телефонов?

ThA-BiTcH

Член од
23 септември 2005
Мислења
4.338
Поени од реакции
62
DACY напиша:
Ma sto ke ti e..uzivaj pa ti..pusti si radio ili zemi si malo mp3..ni 50 eura ne se:)
хм...
телефонот им мп3,
прашувам како да ставам песни од компјутерот во него

Allita

Слика има тон нема
Член од
7 декември 2005
Мислења
2.184
Поени од реакции
12
ThA-BiTcH напиша:
А како да си ставам мп3 на телефонов?
Ке си купиш блутут адаптер, бидејки телефонот има блутут и ке си пренесуваш што сакаш на телефонот, слики, мп3...но многу малку меморија има така да незнам што попрво би ставила на него...:)

ThA-BiTcH

Член од
23 септември 2005
Мислења
4.338
Поени од реакции
62
Allita напиша:
Ке си купиш блутут адаптер, бидејки телефонот има блутут и ке си пренесуваш што сакаш на телефонот, слики, мп3...но многу малку меморија има така да незнам што попрво би ставила на него...:)
Има 80мб меморија.
Тоа не е баш малку:lud:
Плус има мемориска картица де:icon_lol:
А Наташа, имам УСБ кабел, али има некои софтверски проблеми телот, па ќе треба да одам до мобимак утре:icon_lol:

Член од
29 јули 2005
Мислења
2.973
Поени од реакции
178
Епа ај со среќа нека ти е телефонот да го служиш и да те служи!:icon_lol:

Allita

Слика има тон нема
Член од
7 декември 2005
Мислења
2.184
Поени од реакции
12
ThA-BiTcH напиша:
Има 80мб меморија.
Тоа не е баш малку:lud:
Плус има мемориска картица де:icon_lol:
А Наташа, имам УСБ кабел, али има некои софтверски проблеми телот, па ќе треба да одам до мобимак утре:icon_lol:

в3 моторола???? има 80мб меморија???:lud:

NikolaP

Команданат Флик
Член од
30 октомври 2005
Мислења
1.095
Поени од реакции
16
Овој е бољи. Има 32 мега, со опција за картичка. Ја имам 256 картичка, а може до 512 мега.
Налет што е со оперативен систем. Не знам колку е сега во Мобимак. Неколку илјади поскап од V3, ама многу повреден.

Kajgana Shop

На врв Bottom