- Член од
- 11 мај 2014
- Мислења
- 1.020
- Поени од реакции
- 575
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
No offense, али за мене ова не е естетика.![]()
Нема слика што ме мотивира поише од оваа, незнам зашто. Oldschool fuckin shit. Еден од најреалните според мене и најбоље билдери во денешницава, Frank McGrath.
Тешко дека некој weightlifter би се мотивирал од ова, поверојатно бодибилдер.No offense, али за мене ова не е естетика.
Али ок, може те мотивира од weightlifter гледна точка.
Знам. Ама естетика е сепак релативна работа.Тешко дека некој weightlifter би се мотивирал од ова, поверојатно бодибилдер.
Normalno, duri i u nozete e vascular as fuark. Ama e naj down to earth od bilo koj od popoznative spored mene, zatoa go pochituvam tolku.овој е и генетски многу надарен со vascularity неможе секој ова настрана стероидите да ги ставиме
Специфична генетика има френки, затоа и е на анимал заштитно лице такви како него бараат![]()
Нема слика што ме мотивира поише од оваа, незнам зашто. Oldschool fuckin shit. Еден од најреалните според мене и најбоље билдери во денешницава, Frank McGrath.
Ne mi e jasno kolku fakin dobra genetika treba da imash za takva vaskularnost, kolku nizok bodyfat.. Ja lichno slabo nadaren sum vo vaskularnost i se raduvam na sekoja nova vena sho kje mi nikne, ama ova, me ostava speechless.Специфична генетика има френки, затоа и е на анимал заштитно лице такви како него бараатСликава од пред сообраќајката му е најверојатно, еве едно видео од него, малку гадно дури изгледа кожата.[DOUBLEPOST=1423077746][/DOUBLEPOST]Еве еден од старата класа, човек кој мислам дека може да е во топ 3 за најдобар бицепс, а воедно и раце.
Роби Робинсон
http://www.mrofansite.com/robinson.html
Прегледај го приврзокот 113567
Не е и пубертет во прашање или постара е цурава? Извор, нешто? Да не барам freckles teen grows tits.