Мотивација - видеа, песни, слики и цитати

• Креатор на темата Креатор на темата Myers
  • Време на започнување Време на започнување
04ef0b5bf9.jpg

Нема слика што ме мотивира поише од оваа, незнам зашто. Oldschool fuckin shit. Еден од најреалните според мене и најбоље билдери во денешницава, Frank McGrath.

04ef0b5bf9.jpg

Нема слика што ме мотивира поише од оваа, незнам зашто. Oldschool fuckin shit. Еден од најреалните според мене и најбоље билдери во денешницава, Frank McGrath.
No offense, али за мене ова не е естетика.
Али ок, може те мотивира од weightlifter гледна точка.

овој е и генетски многу надарен со vascularity неможе секој ова настрана стероидите да ги ставиме

овој е и генетски многу надарен со vascularity неможе секој ова настрана стероидите да ги ставиме
Normalno, duri i u nozete e vascular as fuark. Ama e naj down to earth od bilo koj od popoznative spored mene, zatoa go pochituvam tolku.

Sent from my D5103 using Tapatalk

04ef0b5bf9.jpg

Специфична генетика има френки, затоа и е на анимал заштитно лице такви како него бараат :) Сликава од пред сообраќајката му е најверојатно, еве едно видео од него, малку гадно дури изгледа кожата.[DOUBLEPOST=1423077746][/DOUBLEPOST]Еве еден од старата класа, човек кој мислам дека може да е во топ 3 за најдобар бицепс, а воедно и раце.
Роби Робинсон
http://www.mrofansite.com/robinson.html
robby robinson.jpg

Последно уредено:
  • Ми се допаѓа
Reactions: -x-
Специфична генетика има френки, затоа и е на анимал заштитно лице такви како него бараат :) Сликава од пред сообраќајката му е најверојатно, еве едно видео од него, малку гадно дури изгледа кожата.[DOUBLEPOST=1423077746][/DOUBLEPOST]Еве еден од старата класа, човек кој мислам дека може да е во топ 3 за најдобар бицепс, а воедно и раце.
Роби Робинсон
http://www.mrofansite.com/robinson.html
Прегледај го приврзокот 113567
Ne mi e jasno kolku fakin dobra genetika treba da imash za takva vaskularnost, kolku nizok bodyfat.. Ja lichno slabo nadaren sum vo vaskularnost i se raduvam na sekoja nova vena sho kje mi nikne, ama ova, me ostava speechless.

Не е и пубертет во прашање или постара е цурава? Извор, нешто? Да не барам freckles teen grows tits.

Не е и пубертет во прашање или постара е цурава? Извор, нешто? Да не барам freckles teen grows tits.

Ќе да е постара.
Качила маса, секако дека и цицето малце ќе и се зајакне :)
Може и да се филмови, прслук мрслук ќарап ово оно. Ама гзот е факт.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom