Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Среќа не го видов ова пред у теретана да идам, ќе си останев дома денес. Иначе на заднава слика на ова ми личи:

Па не знам колку е мотивирачки да гледаш некој на стероиди...Нешто од олдскул како мотивација
Али еве го и најдобриот од нашата земја, Зоки со најдобрата форма која ја имал некогаш.
Прегледај го приврзокот 103265 Прегледај го приврзокот 103266
Прегледај го приврзокот 103267
и да е пак е огромен неговиот труд и тоа све што има постигнато, ништо не е лесно ни со стероиди пак се бара голема посветеност и дисциплинаПа не знам колку е мотивирачки да гледаш некој на стероиди...
Ги почитувам и нив де но да ме мотивира некој што е на лекови е глупаво и неприродно.и да е пак е огромен неговиот труд и тоа све што има постигнато, ништо не е лесно ни со стероиди пак се бара голема посветеност и дисциплина
тргни ги на страна де си се фатил за нив, јас да ти платам 100 шеми ке станеш како него ?Ги почитувам и нив де но да ме мотивира некој што е на лекови е глупаво и неприродно.
друг ми е муабетот .... не гледај така на работите зима не зима, човекот си имал амбиции за натреварување нормално дека ќе зима, него мене не ми се јасни тие од разонода што се боцкаат и прават незнам какви хормонални пореметувања во организмот за на плажа да се стегаат