Мотивација - видеа, песни, слики и цитати

• Креатор на темата Креатор на темата Myers
  • Време на започнување Време на започнување
Ниту слики ниту филмови не ме мотивирале толку колку зезањето на моите дома на моја сметка,дури и почнав да ги мразам ради тоа.Не сум некоја дебeљуца хах , иам некој 5-6 кила за симнување, али сепак ме вреѓат и тоа многу понекогаш.
Се дешава да не вежбам коа се тие дома, да не ме видат шо праам, ради тоа шо ќе ме скапаат од зезање.Не верваат дека се трудам, немаат буквално никаква поддршка за мене да ме поттикнат, нешто било што .Знаат само да кажат ти демек никоаш нема да постигниш ништо, неможеш да се откажиш од јадење, џабе и диета и се и се кикотат ко зелени,гнаси, прави гнаси. И да, тоа боли, многу боли дури и ми се плачи, али то ќе ми биди мотивација за успех и на крај буквално да им плукнам на сите во лице.

Последно уредено:
Ниту слики ниту филмови не ме мотивирале толку колку зезањето на моите дома на моја сметка,дури и почнав да ги мразам ради тоа.Не сум некоја дебeљуца хах , иам некој 5-6 кила за симнување, али сепак ме вреѓат и тоа многу понекогаш.
Се дешава да не вежбам коа се тие дома, да не ме видат шо праам, ради тоа шо ќе ме скапаат од зезање.Не верваат дека се трудам, немаат буквално никаква поддршка за мене да ме поттикнат, нешто било што .Знаат само да кажат ти демек никоаш нема да постигниш ништо, неможеш да се откажиш од јадење, џабе и диета и се и се кикотат ко зелени,гнаси, прави гнаси. И да, тоа боли, многу боли дури и ми се плачи, али то ќе ми биди мотивација за успех и на крај буквално да им плукнам на сите во лице.
Ја имаш најголемата мотивација, само напред (y)

Не ми стои да судам за вакви работи и да изигравам психолог, ама ако навистина е така тогаш ќе треба да седнеш и поразговараш со нив.
Лошо ќе се одрази тоа на тебе, за утре и ти да ги применуваш истите работи на своите деца.

Лечењето комплекси е лоша ствар...

Што и да е, само напред и никогаш не се откажувај од тоа што го имаш наумено :)

Тоа се вика садисти(тролови).
Наместо да ја подржат личноста што им е нивно чедо тие својот неуспех кон фитнесот го целат кон своите деца.
И кога ќе успееш уште повеќе ќе озборуваат и ќе те демотивираат,но ти биди инат и продолжи напред.
Прави си свој филм и терај,не слушај други размислувања,слушај си го срцето и својот инстинкт.

Тешка машина е Mike Rashid. Ваше мислење за него? Мене ми е еден од батките со омилена физика и голем мотиватор.

10154390_10152359388844935_5388240013856592861_n.jpg

Ако Паљо не ве мотивира, нема кој. Ќе си загинам еден ден од овој.

Се издеформисал пошто се телепортирал од 2104-та за да ни ја покаже формата.

450кг.
Gregor Clegane, aka The Mountain from Game of Thrones, really is as strong as he looks.

Hafthor Julius Bjornsson, who plays The Mountain, is the third-strongest man in the world and with good reason.

In this clip, Bjornsson deadlifts 994 pounds, or in layman’s terms, six really really big and heavy tyres.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom