МОРАТОРИУМ 4 - 08.05.2009

• Креатор на темата Креатор на темата m.i.n.a
  • Време на започнување Време на започнување
Одамна немам видено волку лош плакат.
Али јбг едвај чекам да се распукам на Формлес Терор и Дисдаинед...

абе братови....заебете го плакатот. гледајте убаво и незаборавно да си помините.... така не е ? остајте го плакатот на мира...:helou:

Мина брат....чекај ме во петок на железничка во 1.30 :pos2: собери го и мацко со тебе ок?:helou:

Edna nova informacija ...
Lokacijata kade sto ke se odrzuva moratoriumot e promeneta zaradi losite vremenski uslovi.
Znaci svirkata e premestena vo klubot Aporea. >Bi trebalo da pocni okolu osum i 30 minuti.
I plus dve grupi ke nastapuvaat to se A.T.A.- Bitola i Toxic- Prilep.

pozz se gledame =)

Апореа?!?! Шит.
Ако е за во Апореа, воопшто не доаѓам, многу ќе е тапа.

мора во апореа заради времето .. сега поубо е на отворено ама тоа е тоа . Ептен ебава времево упм:tapp:

Јас имам друга алтернатива, Disdained ќе си ги гледам во Скопје, а за Formless ќе почекам до први јули. :)

После 1 мај, ќе се врши редуцирање на возните линии на МЖ. Така да, најдобро би било веќе по празниците да прашате кои возови одат, а кои не.
Корекција. Измените на возниот ред се откажани. Сите досегашни возови продолжуваат да сообраќаат нормално.

Значи вака сега шутки ќе има.Шадоу не е*ај сега пошо мислам дека во апореа се ќе биди отворено а плус тоа биџо рече дека че прајме шо сакаме.Влезница е 80денари
Ќе свират и АТА плус тоа.(незнам кој ги викнал ама ајде...)И на сето капак јас гарантирам дека тие што ќе дојдат закон ќе си поминат.Мина ти и онака имаш пуштено корење во столицата не си излезен од дома од нова година така да имаш право на молк.Немој сега одма да какиш тука дека нема да чини пошо јас правев со биџо маабет и закон ќе биди.Ваква прилика не се пропушта.
Ве чекам повеќето на 8 мај

А бе верувајте јако че биди... Мина ако не ти се иди не иди и не шири дезинформации. И ќе биди дозволено шутки ради то шо че бида и странски бендој и бендој шо се со голема репутација во македонија.

Незнам што е со мене, секој ден различно сум расположен. Најверојатно ќе дојдам. :)

А бе верувајте јако че биди... Мина ако не ти се иди не иди и не шири дезинформации. И ќе биди дозволено шутки ради то шо че бида и странски бендој и бендој шо се со голема репутација во македонија.

епа добро е сеа јасно ми е......добро е чим шутки че има

На килис ако се шуткате сте шутраци!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom