MONTE-CARLO ROLEX MASTERS 2016

• Креатор на темата Креатор на темата Red John
  • Време на започнување Време на започнување

Со колку % од своите сили Новак ќе го освои турнирот

• 50%

Гласови: 5 9,4%
  • 60%

Гласови: 3 5,7%
  • 70%

Гласови: 6 11,3%
  • 75%

Гласови: 6 11,3%
  • 80%

Гласови: 5 9,4%
  • К**ур ќе освои Новак.

Гласови: 28 52,8%

• Вкупно гласачи
    53
Статус
Затворена за нови мислења.
Meanwhile, на патиките на Симон беше испишан датумот 13.04.2016, еве сега и на патиките на Федерер истото, веројатно утре и Рафа ќе носи патики со истиот датум. Тоа е датумот на последната утакмица на Коби во кариерата. Каков потег на Најк :cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc:

Некој стрим со добар квалитет за третиот терен?

Секоја чест за напредокот на Дамир Џумхур, у 20 дена има шанса да победи два топ10 играчи, прво Рафа па сега и Бердих, секоја чест момче.

Дона Векиќ седи во боксот на Вавринка и о не е педофил, он 30 а она 18 и потоа го судат Адам Џонсон. :ROFLMAO:

Море Донето многу добра ми се виде. Дали до очилата беше, не знам. Лесно му е на Вавринка да тепа со неа во боксот.

Дамир Надал part 2. :D

Томаш Бердих најголем срам сега за сега на турниров. Колку и да покажа Џумхур, мислам дека грешките на Бердих и тоа апла неизнудени го решија мечот. Тоа е тоа, следен меч ќе има реприза од Мајами.. зема максијмум 4-5 гема со Раонич.

Томаш Бердих најголем срам сега за сега на турниров. Колку и да покажа Џумхур, мислам дека грешките на Бердих и тоа апла неизнудени го решија мечот. Тоа е тоа, следен меч ќе има реприза од Мајами.. зема максијмум 4-5 гема со Раонич.

А пак на земја Раониќ едно играчиште шо е...

Раонич колку е нестабилен, за на ВТА да се префрли е спремен.

Nole poslab ne bil najmalku 2 godini ako ne i poveke.

Фантастичен сет на Весели, само 2 загубени поени (од кој 1 дупла) на негов сервис. Новак мора да зголеми на 48% оти ќе го изгуби мечов. :D

Море Донето многу добра ми се виде. Дали до очилата беше, не знам. Лесно му е на Вавринка да тепа со неа во боксот.

Не е нешто многу јака, ама еден мој пријател кога наполни 40 години ми рече, сега сфатив зошто старите велат све што је младо је лепо...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom