- Член од
- 1 мај 2008
- Мислења
- 89
- Поени од реакции
- 47
I ti si eden od onie sto prodavaat utakmici preku Skrill (MoneyBookers) ????има некој искуство со заклучен скрил акаунт, акаунтот е со лажни податоци и сега ми бараат документи за верификација ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
I ti si eden od onie sto prodavaat utakmici preku Skrill (MoneyBookers) ????има некој искуство со заклучен скрил акаунт, акаунтот е со лажни податоци и сега ми бараат документи за верификација ?
Пиши ми пп, јас не можам на тебе пошто имаш забрането...
друже примена ти е картичката, но треба да им испратиш пасош или лична карта, а можеш и последна платена смета од вода, гас, струја, телефон. и за 1 ден макс ке ти биде се ок.Imam problem so skrill ako moze nekoj da mi pomogne objasni so e rabota http://prntscr.com/5vpbr1 imam na nea pari ne e do toa do sto moze da e ? I mi stigna mail deka e dodadena kartickata na skrill :/
Payoneer.Дечки имам потреба да повлечам пари од одеск. Кое е вашето мослење, како да постапам без да ми земат големи провизии или даноци. По мое мислење би требало да избегавам трансакциона сметка, вие?
Ај елаборирај малку, од одеск префрлам на пејонир и од таму на банкомат? Имаш ти искуство со истово? Провизии и данокчиња?Payoneer.
Добивам Одеск Мастер кард?Па прво треба да си извадиш картичка преку оДеск. После тоа префрли си ги и можеш од банкомат да ги вадиш или да си ја користиш во продавница. МастерКард добиваш. Провизија имаш 3.15 долари на секоја транскација на банкомат и без провизија во продавници. Има и некоја провизија дополнителна 1-2 или може три посто никој не може да утврди на банкомат. Данок...од тебе зависи.
Да добиваш payoneer masterCard преку oDesk. Па данокот зависи од тебе пошто сакаш пријави дека зимаш пари сакаш не пријавувајДобивам Одеск Мастер кард?
како зависи од мене данокот?