какво е твоето искуство со пријавување/непријавување?Да добиваш payoneer masterCard преку oDesk. Па данокот зависи од тебе пошто сакаш пријави дека зимаш пари сакаш не пријавувај![]()
пиши ми по пп ако не е за пред сите

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
какво е твоето искуство со пријавување/непријавување?Да добиваш payoneer masterCard преку oDesk. Па данокот зависи од тебе пошто сакаш пријави дека зимаш пари сакаш не пријавувај![]()
И мене ова не ми е јасно. Значи што ако јас од тебе позајмам 50евра и заминам америка и после тоа од америка ти ги пуштам на скрил? Нормално да после тоа ќе си ги повлечеш на сметка и за тоа ли ке треба да те даночат? На скрилл нели освен ти никој друг нема пристап па како ке знаат дали ти си ги заработил парите или едноставно некој друг ти ги врајка позајмените пари и ти нормално мораш да си ги извадеш.Ај ако сака некој да ме извести за плаќање персонален данок на доход од скрил? Примив 50 долари пред месец дена на транскациска, да не ми мрчат во ујп дека се преку скрил? Парите ги заработив преку одеск.
Верификација е потребна доколку исполниш одреден годишен лимит. Мислам дека е 2000 или 2500 евра годишно. Ако не го надминеш тој лимит за една година, ти се ресетира.Фала за одговорот, ги повлеков чисто да видам дали функционира повлекување од Скрил на Виза, за зимање(верификација) знам дека ќе ти земат 100%, ама кога треба да земеш, макар и твои пари...
Ме збуни дали треба или не треба верификација на домашна адреса ( со пасош, сметка, возачка дозвола итн итн...), кога картичката ти е верифицирана? И ако не треба варификација на домашна адреса, во кој случај треба да ја верификуваш домашната адреса на Скрил?