bobipp
Let's cook!
- Член од
- 15 август 2008
- Мислења
- 12.169
- Поени од реакции
- 7.410
ОдличноОколу два месеци, праќам пари само. Со Виса Електрон на Тутунска никакви проблеми.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ОдличноОколу два месеци, праќам пари само. Со Виса Електрон на Тутунска никакви проблеми.
Mene od Tutunska mi prakaat na mobilen tocno kolku suma od kartickata mi e povleceno vo istiot moment. I odma mi stigna na mobilen 2.56 usd i pisav i odma mis e verificira. Posle si gi imav odma parite na akauntotОдличноЈас планирам да врзам Виза електрон од УНИ? Има нешто разлика во однос на провизии или не? За верификација на картичката треба да ти земат 1-2 евра, така? И после да им ја кажеш точната сума која ја повлекле тие? И тоа е тоа со верификацијата?
1. мејлот со кој си регистриранЗначи иам акоунт на манибукерс и иам плакано од таму е сега треба д ами пратат пари на акоунтот и да си ги извадам потоа од картичката...1.Што инфо треба да пртаам на тој што треба да ми прати парите? 2.Има ли некоја процедура после за да ги префрлам од акаунтот на картичка или автоматски иде тоа?
1.8 евра, сеедно дали директно на сметка или на картичка (VISA).Почнувам сега да го користам moneybookers. Начинот на плаќање ми е јасен, сум вршел плаќања преку paypal. Сакам да ве прашам, кога ќе примам пари, колкава е провизијата што ја земаат за да направам withdraw на парите од Moneybookers на сметката од Тутунска?
Не бе какво писмо нити мене ми нема стигнатоНи писмо ми стигна ни ништо![]()
Тебе изгледа те мрзи да читаш погоре,не си играј да нагаѓаш само ќе се зезнеш,јави се и прашај во банката колку точно ти земале до децимала они да ти кажат,вака само ќе треба после ако згрешиш да чекаш пак 24 часа или не знам како беше,во која банка си?Пробав да ја врзам виза електрон картичката. Ставив на неа 200 ден. и при регистрацијата проверив ми зеле точно 137 денари. По кој курс да пресметам во евра, куповен или продажен и на колку децимали?
Вака до сега од манибукерс на истава картица сум праќал од понеделник ако ги пуштев петок максимално стигнати ми беа,еве денес понеделник пак дојде е проверив сеуште ништои да е од 4-6 работни дена пројдоа скоро,да почекам уште малце или некако да прешувам во манибукерс.Совет![]()
Пробав да ја врзам виза електрон картичката. Ставив на неа 200 ден. и при регистрацијата проверив ми зеле точно 137 денари. По кој курс да пресметам во евра, куповен или продажен и на колку децимали?
ни писмо, ни бутур. Му има стигнато некому писмо бе или од пошта си прават колекција?
Се среди брат само паники кревам за џабеАко после 7 работни дена ги нема парите, отвори тикет и пиши им.