MoneyBookers (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата -X- Manager
  • Време на започнување Време на започнување
Околу два месеци, праќам пари само. Со Виса Електрон на Тутунска никакви проблеми.
Одлично (y) Јас планирам да врзам Виза електрон од УНИ? Има нешто разлика во однос на провизии или не? За верификација на картичката треба да ти земат 1-2 евра, така? И после да им ја кажеш точната сума која ја повлекле тие? И тоа е тоа со верификацијата?

Одлично (y) Јас планирам да врзам Виза електрон од УНИ? Има нешто разлика во однос на провизии или не? За верификација на картичката треба да ти земат 1-2 евра, така? И после да им ја кажеш точната сума која ја повлекле тие? И тоа е тоа со верификацијата?
Mene od Tutunska mi prakaat na mobilen tocno kolku suma od kartickata mi e povleceno vo istiot moment. I odma mi stigna na mobilen 2.56 usd i pisav i odma mis e verificira. Posle si gi imav odma parite na akauntot

Значи иам акоунт на манибукерс и иам плакано од таму е сега треба д ами пратат пари на акоунтот и да си ги извадам потоа од картичката...1.Што инфо треба да пртаам на тој што треба да ми прати парите? 2.Има ли некоја процедура после за да ги префрлам од акаунтот на картичка или автоматски иде тоа?

Значи иам акоунт на манибукерс и иам плакано од таму е сега треба д ами пратат пари на акоунтот и да си ги извадам потоа од картичката...1.Што инфо треба да пртаам на тој што треба да ми прати парите? 2.Има ли некоја процедура после за да ги префрлам од акаунтот на картичка или автоматски иде тоа?
1. мејлот со кој си регистриран
2. withdraw ќе направиш од кога ќе ти легнат

Почнувам сега да го користам moneybookers. Начинот на плаќање ми е јасен, сум вршел плаќања преку paypal. Сакам да ве прашам, кога ќе примам пари, колкава е провизијата што ја земаат за да направам withdraw на парите од Moneybookers на сметката од Тутунска?

Почнувам сега да го користам moneybookers. Начинот на плаќање ми е јасен, сум вршел плаќања преку paypal. Сакам да ве прашам, кога ќе примам пари, колкава е провизијата што ја земаат за да направам withdraw на парите од Moneybookers на сметката од Тутунска?
1.8 евра, сеедно дали директно на сметка или на картичка (VISA).

На кои сајтови можи да се врши online шопинг со Moneybookers?

Вака до сега од манибукерс на истава картица сум праќал од понеделник ако ги пуштев петок максимално стигнати ми беа,еве денес понеделник пак дојде е проверив сеуште ништои да е од 4-6 работни дена пројдоа скоро,да почекам уште малце или некако да прешувам во манибукерс.Совет:(

Ни писмо ми стигна ни ништо (n)

Пробав да ја врзам виза електрон картичката. Ставив на неа 200 ден. и при регистрацијата проверив ми зеле точно 137 денари. По кој курс да пресметам во евра, куповен или продажен и на колку децимали?

Пробав да ја врзам виза електрон картичката. Ставив на неа 200 ден. и при регистрацијата проверив ми зеле точно 137 денари. По кој курс да пресметам во евра, куповен или продажен и на колку децимали?
Тебе изгледа те мрзи да читаш погоре,не си играј да нагаѓаш само ќе се зезнеш,јави се и прашај во банката колку точно ти земале до децимала они да ти кажат,вака само ќе треба после ако згрешиш да чекаш пак 24 часа или не знам како беше,во која банка си?
--- надополнето: 18 мај 2012 во 14:02 ---
А да ене си пишал Уни банка иако ја ќе ти ја препорачав Тутунска бар јас сум кај нив,се јавив и до децимала ми кажаа и немаше проблем за регистрација,после тоа си ја праиш на манибукерс картицата да ти е примарна и сите транскакции преку неа да идат и фураш,од коа ќе се верифицира ти ги враќаат тие пари да си знаеш што ти ги зимаат за верификација

ни писмо, ни бутур. Му има стигнато некому писмо бе или од пошта си прават колекција?

Вака до сега од манибукерс на истава картица сум праќал од понеделник ако ги пуштев петок максимално стигнати ми беа,еве денес понеделник пак дојде е проверив сеуште ништои да е од 4-6 работни дена пројдоа скоро,да почекам уште малце или некако да прешувам во манибукерс.Совет:(

Ако после 7 работни дена ги нема парите, отвори тикет и пиши им.
--- надополнето: 18 мај 2012 во 14:51 ---

2.33 E
--- надополнето: 18 мај 2012 во 14:52 ---
ни писмо, ни бутур. Му има стигнато некому писмо бе или од пошта си прават колекција?

Мене ми имаат стигнато две писма, едното за верификација на акаунтот, другото (мислам дека) беше за продолжување на лимитот на извршени трансакции.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom