Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
е друже да ама јас кога го правев акаунтот... си стаив таму Visatа да ми ја има и ми зема мислам 3 евра а ми ги врати одма а парите стигаа скоро за 1 месец...Почекај ќе стигнат мене ми стигнаа за 7-8 дена
да ама јас сум во стопанска абе ќе си почекам... ама 1 месец не ми се чекаako si preku tutunska banka javi im se na 15600 prasaj gio zakolku vreme i toj deckoto ke ti kaze sto da napravis, mene za 1 den mi stignaa, prativ mail na tutunska so mailot na bookers za dokaz i utredenta mi gi dadoa odma
вака.... си имав 50 евра на Moneybookers и си ги пратив на Visa Electron ... за колку дена стигаат парите во македонија?
дека поминаа веќе едно 3 дена не се стигнати..
ако може да ми одговорите тие што знаат![]()
Здраво. Имам едно прашање. Значи вака добиф порака од moneybookers дека акаунтот ми е заклучен и треба да пуштам пари на германска банка.
Account holder:Moneybookers Ltd.
Bank:Commerzbank
City/Town:Frankfurt am Main
SWIFT:COBADEFF
IBAN:DE23500400000581732500
Овие се информациите.Имам прашање сеа дали ќе можи да клам на УниБанка 120 денари и да ги пуштам од банката да му речам да ми земат от трансакциска пари и да ги префрлат на ова?Дали е ова возможно..ако не како треба да направам?Тие сакаат да знаат дека сум јас вистинскиот што го има акаунтот па мора да го напрам ова поомоош ве молам.Фала
Може двете работи, uoload founds бе да ставиш пари од картичка на мб, withdraw e обратно од мб на картичка за второво се чека неколку дена да ти легнат3-5Може некој да пише поопширно како работи МВ, дали можам да праќам пари на други МВ корисници, дали мене можат да ми праќаат? Што е функцијата на upload funds & withdraw? И како парите од МВ акаунтот да ги префрлам на картицата?
Телефонот во формат 003897xxxxxxxVaka koga go pisuvas tvojot mobilen broj treba 070 ili 07 pa mojot broj trebase da mi sticne nekoj kod preku telefon ama go nema care ??
I za kolku vreme ti gi odzemaat parite od kartickata ( deneska se zacleniv )
А парите од картичка одма ги кине, (jас имам од нлб и одма ми стигна смс колку точно ми зеле и го напишав точниот износ со две децимали) и ми верификува
А можам да праќам на други корисници и они да ми праќаат мене ?Може двете работи, uoload founds бе да ставиш пари од картичка на мб, withdraw e обратно од мб на картичка за второво се чека неколку дена да ти легнат3-5
може со send money првата опција горе лево само другиот корисник мора да има и тој МБ и неговиот мејл го пишуваш ти зема мала провизијаА можам да праќам на други корисници и они да ми праќаат мене ?
внесе картичка? до кај стигна?Znaci nesto sum zeznal