Goran Pandev, Steven Stamkos, Pero Antic ... би го убацил и Аце Македонски,но за жал во моментов во светот е познат како Грк ...Но кога конечно би се разбудил светот од погрешното гомно на Грција за престава на Античките Македонци и тогаш слободно би ги додал светски познати Македонци ... Аце,Филип,Аристотел,Клеопатра,Птоломеј,Селевк,Ахил херојот од Илијада тоес Тројанската Војна ...
Кога погина тоше бев во токио во тој момент...за веста ми кажа еден рандом јапонец што работеше во еден бар....сепак, прашањето е во моментов, а во моментов е пандев според мене.
Барем Антич сеа го знаат и во Америка , нешто што не би го рекол за Пандев со обзир колку американците пратат фудбал воопшто , а камоли па европски фудбал. Антич играше и за европските гиганти , а сега ептен внимание има насочено кон него со одличните игри во Атланта. Земете во предвид дека американците се фанатици за кошарка.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.