Моментално кој според вас е најпознатиот Mакедонец во светски рамки?

• Креатор на темата Креатор на темата KUKOC7
  • Време на започнување Време на започнување

Најпознат македонец во моментов е?

• Горан Пандев

Гласови: 127 53,6%
  • Милчо Манчевски

Гласови: 12 5,1%
  • Влатко Стефановски

Гласови: 5 2,1%
  • Симон Трпчевски

Гласови: 55 23,2%
  • Борис Трајанов

Гласови: 7 3,0%
  • Никола Груевски

Гласови: 2 0,8%
  • Бранко Црвенковски

Гласови: 2 0,8%
  • Некој друг (наведи кој)

Гласови: 27 11,4%

• Вкупно гласачи
    237
  • Гласањето е завршено на .
Александар Македонски е најпознат, ама не знаат сите дека бил македонец...:toe:

Гласав за Горан Пандев, доста е познат низ Европа и и во светот, исто така Тоше е познат а најпознат е Александар Македнонски ама никој шо не е Македонец не го признава тоа

Горан Пандев, Тоше Проески, а може и Кире Лазаров

Александар Македонски ама не знаат сите дека е Македонец како што кажаа и погоре иначе од понудениве Пандев,Симон Трпчевски,Борис Трајанов,Никола:wink: а и Тоше е доста познат а да и Кире Лазаров после ова во хрватска :)

Еве ви топ 5 според мене:
1.Горан Пандев,
2.Тоше Проески (како што имаше кажано некој предходно, веројатно ќе беше многу, многу попознат да не се десеше тоа што се деси)
3.Симон Трпчевски,
4.Четкар,
5.Борис Трајанов и Кире Лазаров (го делат 5 место)

Грујо и Бане дабоме,и пијанистов и Пандев (од тие по добро што не претставуваат)..... и аман аман тргнете ми го Борис Трајанов од анкетава да не го глеам, кој кур знае за него, која фаца е па он кој тенор/баритон (шо и да е)од светски рамки е тој кога цела година сади борчиња со Цацко и пее на хуманитарни концерти на Велија, и гостува кај Сузе у емисии.
Како ми иде на живци ќе му пукнам тоа кљунот ако го начекам негде :@ :)

Ofkors - Aleksandar Nasiot Makedonskiot Slavniot Legendarniot Svetskiot Najgolemiot Osvojuvac i Ebacina Na Site Vreminja

Гласав за Горан Пандев бидејки мислам дека сега тој покрај фудбалот кој се гледа во светски рамки е најактуелен и најпознат Македонец моментално.
:salut:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom