Apokalipto
Tredici
- Член од
- 4 март 2007
- Мислења
- 15.576
- Поени од реакции
- 2.586
Ма ебем ти празник ретардиран... сум тргнал некаде дотеран и куп неписмени мајмуни ќе рипкаат наоколу со кофи вода... е нема да можеоти било празник, бе![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ма ебем ти празник ретардиран... сум тргнал некаде дотеран и куп неписмени мајмуни ќе рипкаат наоколу со кофи вода... е нема да можеоти било празник, бе![]()
има решение. качи се у кола, затвори прозорите и пази на некои семафори да не те начекаат, ќе пливаш у колата :pos2:Ма ебем ти празник ретардиран... сум тргнал некаде дотеран и куп неписмени мајмуни ќе рипкаат наоколу со кофи вода... е нема да може![]()
Е шо народ сте, бре. Глејте шо е весело и интересно, ама не, ние сме најпаметни да кажуваме култура, ние се знаеме, избран народ. Ебаве античките...
Е шо народ сте, бре. Глејте шо е весело и интересно, ама не, ние сме најпаметни да кажуваме култура, ние се знаеме, избран народ. Ебаве античките...
Ти изгледа ли како да му е интересно на човеков?:raz:
![]()
Па, ја сам би си ја направил интересна. Ја би бил тој шо ќе фрла вода по кој стигнеДа земат да те бањаат вака на улица (па и клоцаат), а ти си пошол некаде, да видиш кооолку е само интересно... :uvo:
Некој мене да ми направи така??Би го убил најискрено..