Мојот среќен број, знак...

Станоја

The Patriot
Член од
31 јануари 2008
Мислења
1.322
Поени од реакции
29
Мојот среќен број е 13.

Досега во мојот живот се започнува на 13

13 декември сум роден.

13 бр. бев во дневник во училиште. и

13 бр. е станот во кој што седам сега.

и знам дека е ова мојот среќен број:toe:.

Хехе среќен број
Паа немам таков можеби бројот 6 ама пак не :helou:

И мојот е 13. Дефинитивно. :)

Среќен знак, /\<|>\/.

Ова сеа го измислив, немам среќен знак. :)

Знак среќен немам а број 666:)се шалам мислам бројот 1!

Среќен број ми е 16, но има уште неколку :)

Не дека имам среќен број, ама обично кога ќе ми речат “Ај кажи еден број?“, го кажувам еден од следниве: 2, 5, 8, 10 или 15.

Немам некој број со кој ми се поклопува дата на раѓање, прв паднат заб, број во дневник бла бла... но секогаш кога треба да да одберам број за било што- го одбирам 5.
Не дека ми носи среќа, само го сакам бројот.:toe:

Ха, искрено не верувам во вакви работи што значи дека немам среќни денови, знаци и сл. или можеби имам ама бидејки не верувам во ова не сум се замарал да ги осознаам и откријам.

Број кој не може да се каже дека ми е среќен, а имам некакво посебно значење е бројот 7 (седум) не знам зошто ама се чувстувам емотивно близок и врзан за овој број.

Најверојатно би биле броевите 3 и 16.Означуваат многу работи во мојот живот.

па едно време ми беше 13,а сега немам.

Немам некој број со кој ми се поклопува дата на раѓање, прв паднат заб, број во дневник бла бла... но секогаш кога треба да да одберам број за било што- го одбирам 5.
Не дека ми носи среќа, само го сакам бројот.:toe:

Хахаха. Признај, на одлична оценка те асоцира.:pos:
Шала на страна мене истотака 5ката ми е среќен број. Ме асоцира на викенд, на супер оценка, а во исто време и на златна средина 1,2...5...8,9,10.
Ах да и нулата. Причина: - една нула сама по себе не вреди многу освен неутралност, но кога е во склоп со некој број вреди многу. А уште повеќе кога се повеќе нули заедно.

19...и јас не знам зошто,ама бројов ми влева доверба некако,мада шо воа глупо звучи.
А знак...тие трите шо ми се во потпис:):).

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom