Мојот најголем грев

• Креатор на темата Креатор на темата Џ.
  • Време на започнување Време на започнување
Пред 3-4 години кај мене беа дојдени едни кумановци, 2 машки деца пренемирни:). И мене и на братучед ми ни рекоа да сме ги прошетале ама мене ми беше досадно со нив па решив да направам некоја глупост:icon_lol:
видов журка му реков на помалиот: "Е види што убаво цвеќе, ај скини го" и детево кога свика "Мене нешто ме упеца":pos::pos:
после цел ден се жалеше на болка и раката црвена му беше:pipi:

и еднаш на девојче мислам нешто роднина ми е му направив една така убава сопка и баш убаво ја баци земјата:icon_lol:

и еднаш на девојче мислам нешто роднина ми е му направив една така убава сопка и баш убаво ја баци земјата:icon_lol:

маца јас до тебе веќе не одам.. :pos2:

нешто најзлобно... и ја офарбав на братучетками рамката затоа што имаше повеќе подароци за нова година од мене.... и многу нормално не и признав и сеуште и немам кажано.. :pos2:

Во 7одд и го тргнав столот на другарка ми и тресна на сред час, цел клас се згазна од смеење

Обесив маче кога бев мала:kesa:
Побогу?!:nesvest:

Ја ваквите деца ко тебе ги тепав на улица ко мала, ги кршев од ќутек, жими све. И ја сум била бесно дете, ама шо ѓавол треба да си за да уживаш у мачење на живи суштества ја не знам, особено мачиња и такви слатки животни што на децата би требало да им будат чувство на разнежнетост и љубов, а не на садизам.
Тоа дечиштана глупи као ги кршев на улица коа убиваа мачиња, море мамата нивна, сеа ги глеам сите по дома мачки или кучиња чуваат и ги пазат ко очи, се опаметиле излеа.

А најзлобната работа... Можам на една да се сетам, у основно лажно обвинив едно дете за кражба на патики за да го покријам другар ми и си наеба детето, тогаш мислев дека праам добро дело како лојална другарка, али младост-лудост, тоа е.

Далеку од тоа дека ова е НАЈзлобната работа, сигурно сум правела и позлобни нешта низ животов, ама на оваа се сетив поради грижата на совест што ја имав со недели, за другите нешта веројатно... не сум имала грижа на совест. :toe:

Еднаш како мала нагазнав на пиле и му ги извадив цревата :(

За жал има повеќе...ама на оваа сега ми текна....кога бев помала фрлив мачка од 4 спрат пошо мислев ќе си скокне, а и другите ги слушав како велеа дека мачките имале 9 животи па сакав да испробам. :icon_lol::kesa:

И јас исто бев злобно девојче кога бев мала :kesa: кршев низ дома, растурав и кога ќе си дојдеа моите од работа ја кривев сестра ми иако е поголема и секогаш таа беше казнета.Кога почна да пуши цигари и го наоѓав скришното место и и ги кинев цигарите (сега пушам повеќе од неа).
А најзлобното што сум го направила ........ Кога имав 10 години цел ден се каравме со сестра ми и вечерта ја чекав да заспие ( имавме креветчиња на 2 спрата, таа спиеше горе) и откако заспа ја истргав за коса толку силно што падна долу :( . И сеуште ми е жал за тоа. :(

Леле има многу случки, ама еве ќе издвојам една. Мене секогаш ме бивало за глума и имавме обичај со другарките на нечиј роденден да се собереме и да зезаме некој по телефон. Трескавме броеви безвеза, а бидејќи јас бев таа што е мртва сериозна, секогаш јас правев муабет(додека во позадина моите другарки се клештеа). Еднаш се погоди случајно (или намерно:kesa:) да се јавиме кај едно дете од наш клас, а бевме 4то одделение. Одма штом се јави мајка му, јас и го кажав следново: „Се јавуваме за да ве известиме дека сметката за HOT LINE (која беше многу популарна тогаш) сеуште ја немате платено. И жената остана без зборови, а потоа дознавме од другарчето дека неговите се скарале:nesum: битно сега се е во ред, а кога ќе се присетиме на тоа си се смееме :icon_lol:

Уф никогаш нема да си простам што заради еден скот ги лажев моите дека ќе одам на летување со другарки, а јас заминав со него.....никогаш нема да заборавам дека тоа го направив и не дозволувам да си простам.

Мојот ник кажува дека сум злобна, ама баш напротив, немам направено некои посебно злобни работи на некој. Може некои мали ситници, и тоа не на мои блиски, туку колективно на некој професор, на пример ставање на столчето лепак, растопено чоколадо и слично.:icon_lol:

Нешто што мислам дека цел живот ќе го памтам и ќе се смеам :)
Во градинка, креветчето ми беше напикано кај што не ме гледаше никој и имаше едни панталони на некое машко дете оставени што се врзуваа со врвка... И пошо не ми се спиеше фатив да си правам чворчиња :pos: И до крај ги врзав врвките во чворчиња :) И кога требаше да се облакаме детево неможеше да ги облече заврзани и чекаше сто саати учителката да му ги одврзе :pos: А јас си седев на страна и си ќутев :pos:
Не е најзлобна работа, ама за тие години е :)
Сум направила и уште нешто, ама не ми текнува ич сега...

Мирен бабе :icon_lol: мирен...

Дрпнав мобилен на времето, некој нокиа бесен беше, тогаш слабо шетаа мобиљки со камери низ градов, ама па и јас бев еден од тие, само што не шетав, туку го шитнав одма, пари на рака и нова гитара си купив - ОЛОШ :icon_lol: !!!!
Најзлобното беше тоа што и помагав на личноста шо и го здрпав да го бара :pos: :pos: :pos: демек нешо мајка тереза глумев :icon_lol:

Hahhahaha seljak :)))))))) Lol me zgazi od smeenje XD jes da ne e za smeenje ama :) uff :))) haha XD

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom