Мојот најчест проблем?

• Креатор на темата Креатор на темата Lady
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
23 март 2007
Мислења
2.370
Поени од реакции
62
Koja e vashata najcesta precka koja vi go oteznuva vasheto ziveenje i se javuva kako cest problem?
Dali toa se postojanite kavgi so kolegite od rabota, nedorazbiranje so komshiite, neredovnoto plakanje na smetkite, raseanost, kutlivost, premnogu zboruvanje i sl.raboti?

Најредовен проблем освен пари...
Па без конкуренција тоа што сум најголем баксуз,па потоа следат сите негативни особини кои ме праат чоек ,меџу кои доминираат мрза и несериозност ,што уствари ме праи мајмун.
Исто така голем проблем што секад ми го попречува патот е митото и корупцијата:pos2:,не сериозно..

Најголем проблем ми е тоа што секогаш си го комплицирам животот. И кога ми тргне на убаво јас секогаш сама си наогам некоја пречка, нешто што ми смета, нешто што демек ми смета и сл. Секогаш си наогам некој проблем :toe:

Најголем проблем ми е тоа што секогаш си го комплицирам животот. И кога ми тргне на убаво јас секогаш сама си наогам некоја пречка, нешто што ми смета, нешто што демек ми смета и сл. Секогаш си наогам некој проблем :toe:

same here,postojano filozofiram,uopste ne sum spontana,i sekogas naogam ponekoja milimetarska crna tocka sto ke me popreci da bidam napolno srekna i da uzivam

Sekogash koga ke izlezam od doma zabravam dali sum go isklucila elektricnoto :pos2:

Премногу се замарам за ситници.Да,дефинитвно тоа би бил мојот најчест проблем.Колку и да е глуп и неважен,може многу да нервира.За некоја ситница,ќе земам да размислувам,па да филозофирам,а воопшто не е ни потребно такво нешто.
Ај можеби ќе се промени тоа во иднина.

Премногу се замарам за ситници.Да,дефинитвно тоа би бил мојот најчест проблем.Колку и да е глуп и неважен,може многу да нервира.За некоја ситница,ќе земам да размислувам,па да филозофирам,а воопшто не е ни потребно такво нешто.
Ај можеби ќе се промени тоа во иднина.

Исто и јас...Не се замарам толку многу за крупните ствари колку што се замарам со ситните.Една најмала ситница знае толку многу да ме изнервира што ми го упропастува денот и ме става во тешка мислица, а како што кажа Крејзи ин Лав уопште тоа не е потребно..

се жени на темава дискутираат, дај малце и јас да се умешам. Секојдневно имам различни проблеми, најчест проблем ми се моите родители кои мислат дека во овој период треба да ми се оформи правилно личноста и за се ме прекоруваат, казнуваат а напротив со самите нивни постапки јас уште толку повеќе проблеми правам.

други проблеми немам, освен на работа знае некад да не ми тргне од рака па да имам кошмари, посебно ако умртвиш телефон од 250/300 евра и последниве неколку недели со љубовта :)

Тешка сум за промени, ретко прифаќам предизвици, не се соочувам брзо и лесно со стравовите, тешко ми е нешто да почнам.Доволно е ?

Никогаш не научив да играм џамлии! :cry:

:pos2::pos2: и тоа ти е проблемот кој те спречува во твојот живот?

Проблеми посебно немам, можеби малата срамежливост во круг на луѓе кои не ги знам.

Најчест проблем ми е тоа што СЕ преувеличувам и после си го зимам при срце и што сум ептен голема паничарка...

Nemozam vo nitu edna minuta da bidam mirna i bez nervozi. Postojano naogam so nesto da se zamaram i da se zivciram. Nekoi golemi problemi i grizi nemam, pa moze i zatoa se zanimavam so mali gluposti koi nemaat nikakvo znacenje. Se nerviram za se i sesto, pa makar i za najgolemata i najnebitna glupost.

најчест проблем? тоа што се си земам при срце...

Превише размислувам кога не треба, а премалку кога треба :toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom