Модни совети/предлози/сугестии/прашања (Каде може да најдам?)

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување

Види! :eek:

fetishista.jpg

Жени, девојки до виткани коси, ваше мислење - кој е најдобар шампон за виткана коса? Јас до сега го користам Nivea Diamond Gloss, ама сакам да го сменам, па сакам да слушнам препорака едно друго.. Тенкју вери мач :)
Можеш ли да ми кажеш дали најде нов шампон и каков ти ја правеше косата овој на Нивеа.
Јас го имам користено од Yves Rocher за виткана коса иако ми е само брановидна, и приметив дека не ми е разлетана кај коренот (тоа ми е обично најголем проблем) а не ми е ни сплескана како со некои други шампони. Го сменив чисто затоа што сакав промена, не дека нешто не и беше погоден на мојата коса.

Најдов да. Ама е комплицирано хахахаха.. Од нивеата сеуште ми се прават преубави локни, ама многу ми ја суши косата.. И сменив со лореал земав, црно розево пакување е и регенератор и шампонот.. Косата ми е многу помека, похранлива, како свила е на допир, ама пак не се прават такви локни.. Некако полабави, нешто малку повиткано од сликата на Нора што ја имам јас.. Така да, пак се вратив на нивеата, ама стварно многу ми ја суши косата и изгледа пак ќе си се вратам на Лореалот..
Можеш ли да ми кажеш дали најде нов шампон и каков ти ја правеше косата овој на Нивеа.
Јас го имам користено од Yves Rocher за виткана коса иако ми е само брановидна, и приметив дека не ми е разлетана кај коренот (тоа ми е обично најголем проблем) а не ми е ни сплескана како со некои други шампони. Го сменив чисто затоа што сакав промена, не дека нешто не и беше погоден на мојата коса.

Каде во Скопје може да се најдат ефтини машки мокасини?

Каде можам да најдам убаво одело за свадба? Цена небитна.

Квалитетни еднобојни машки џемпери, со приступачна цена? Постои ли некој таков бренд овде кај што повеќе плаќаш за квалитет а помалку за името на брендот?

Квалитетни еднобојни машки џемпери, со приступачна цена? Постои ли некој таков бренд овде кај што повеќе плаќаш за квалитет а помалку за името на брендот?
од теранова имам џемпер. 2 години го имам нејке да трепне

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ubavi visoki zimski konduri?Malce taka da bidat poelegantni da idat na kaput,kosula

Сте сретнале негде виетнамки и отприлика по која цена? Вака нешто слично

article-2089556-1162BD84000005DC-461_468x605.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom