- Член од
- 12 февруари 2014
- Мислења
- 7.966
- Поени од реакции
- 25.559
Не ми давај идеи, ќе ја малтретирам мајка ми да ми шие вакваВиди!
![]()
Инаку кошта 60 евра.Не ми давај идеи, ќе ја малтретирам мајка ми да ми шие ваква![]()
Можеш ли да ми кажеш дали најде нов шампон и каков ти ја правеше косата овој на Нивеа.Жени, девојки до виткани коси, ваше мислење - кој е најдобар шампон за виткана коса? Јас до сега го користам Nivea Diamond Gloss, ама сакам да го сменам, па сакам да слушнам препорака едно друго.. Тенкју вери мач![]()
Можеш ли да ми кажеш дали најде нов шампон и каков ти ја правеше косата овој на Нивеа.
Јас го имам користено од Yves Rocher за виткана коса иако ми е само брановидна, и приметив дека не ми е разлетана кај коренот (тоа ми е обично најголем проблем) а не ми е ни сплескана како со некои други шампони. Го сменив чисто затоа што сакав промена, не дека нешто не и беше погоден на мојата коса.
Bitsiani...Каде можам да најдам убаво одело за свадба? Цена небитна.
од теранова имам џемпер. 2 години го имам нејке да трепнеКвалитетни еднобојни машки џемпери, со приступачна цена? Постои ли некој таков бренд овде кај што повеќе плаќаш за квалитет а помалку за името на брендот?
баргалаUbavi visoki zimski konduri?Malce taka da bidat poelegantni da idat na kaput,kosula
kaj e toa? sto e toa?баргала
Sent from my iPhone using Tapatalk
продавница за висококвалитетни кондури... фирмата е во штип, но мислам дека има продавница и во скопје(незнам точно каде).kaj e toa? sto e toa?