- Член од
- 12 февруари 2014
- Мислења
- 7.906
- Поени од реакции
- 25.255
Не ми давај идеи, ќе ја малтретирам мајка ми да ми шие вакваВиди!
Инаку кошта 60 евра.Не ми давај идеи, ќе ја малтретирам мајка ми да ми шие ваква
Можеш ли да ми кажеш дали најде нов шампон и каков ти ја правеше косата овој на Нивеа.Жени, девојки до виткани коси, ваше мислење - кој е најдобар шампон за виткана коса? Јас до сега го користам Nivea Diamond Gloss, ама сакам да го сменам, па сакам да слушнам препорака едно друго.. Тенкју вери мач
Можеш ли да ми кажеш дали најде нов шампон и каков ти ја правеше косата овој на Нивеа.
Јас го имам користено од Yves Rocher за виткана коса иако ми е само брановидна, и приметив дека не ми е разлетана кај коренот (тоа ми е обично најголем проблем) а не ми е ни сплескана како со некои други шампони. Го сменив чисто затоа што сакав промена, не дека нешто не и беше погоден на мојата коса.
Bitsiani...Каде можам да најдам убаво одело за свадба? Цена небитна.
од теранова имам џемпер. 2 години го имам нејке да трепнеКвалитетни еднобојни машки џемпери, со приступачна цена? Постои ли некој таков бренд овде кај што повеќе плаќаш за квалитет а помалку за името на брендот?
баргалаUbavi visoki zimski konduri?Malce taka da bidat poelegantni da idat na kaput,kosula
kaj e toa? sto e toa?баргала
Sent from my iPhone using Tapatalk
продавница за висококвалитетни кондури... фирмата е во штип, но мислам дека има продавница и во скопје(незнам точно каде).kaj e toa? sto e toa?