Модни совети/предлози/сугестии/прашања (Каде може да најдам?)

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
овие денови барам ваков лак за нокти , низ нет гледав дека има на флормар број 392 ама во рамстор го немаше, дали некоја го има користено, и дали можеби во веро го има? и ако не предложете ми од друга фирма ама ист ваков
b0aabce680adde8eddeac1c6f0580d1d.jpg

Дечки, каде има Бетмен/Супермен маици? Шелдон стајл? :D Некои поквалитетни, не оние детските дречави. Последен пат кога гледав низ Сити Мол не успеав да најдам.

Не сум многу по онлајн шопинг, ама може да кажете и некоја страна каде претходно сте пазареле и има вакви маици. Најдов нешто по нет, ама немам купувано и не знам колку е сигурна процедурата, а и на многу и воопшто ја немаше Македонија. Ама сепак најсигурно ми е на рака, па кажувајте каде имате сретнато :).

Каде можам да најдам маички со рок/метал бендови испечатено на нив, низ Скопјево.
Попрецизно ми треба маичка со амблемот од Sons of Anarchy.:)

Дечки, каде има Бетмен/Супермен маици? Шелдон стајл? :D Некои поквалитетни, не оние детските дречави. Последен пат кога гледав низ Сити Мол не успеав да најдам.

Не сум многу по онлајн шопинг, ама може да кажете и некоја страна каде претходно сте пазареле и има вакви маици. Најдов нешто по нет, ама немам купувано и не знам колку е сигурна процедурата, а и на многу и воопшто ја немаше Македонија. Ама сепак најсигурно ми е на рака, па кажувајте каде имате сретнато :).
Јас имам порачувано од оваа страна.
http://www.snorgtees.com/alt3?utm_expid=647367-5.wt-EuTKKTpGhm7LP8ZMBZg.3 квалитетот им е ок и имаш солиден избор на маички.
http://www.cbsstore.com/the-big-bang-theory/index.php?v=cbs-thebigbangtheory ова ти е официјалната онлајн продавница од серијата и е така поприлично соленко!
исто така можеш да видиш и на оваа http://www.oldschooltees.com/, ама немам инфо од прва рака туку само ми беше препорачана. (веќе го потрошив буџетот за маички :D Морам да причекам некое време :) )

Вакво нешто кадем оже да се најде? кажувајте :vozbud:

Attachments

• 201401031828142607.jpg
    201401031828142607.jpg
    97,7 KB · Прегледи: 43
Прво немојте да ме истролате сакам само да прашам:
-Ми рекоа да ја пуштам подолга косата, па да ја извиткам и да ја носам така па после некое време да се ишишам кратко и како демек ќе ми растела после виткана. Точно е ова? :D

Прво немојте да ме истролате сакам само да прашам:
-Ми рекоа да ја пуштам подолга косата, па да ја извиткам и да ја носам така па после некое време да се ишишам кратко и како демек ќе ми растела после виткана. Точно е ова? :D
во никој случај !

Машки фармерки некаде по скопјево од 400-600 ама квалитетни и модерни?

Нешто вакви моделчиња да не имате приметено некаде да продаваат? или пак нешто ептен слично?

Овакви носат педерчиња и латентни педерчиња. Но немај гајле, ти полека но сигурно излегуваш од плакарот. ;)

Успат, сте начекале овакво нешто во Скопје?

141151093144_1.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom