Модни совети/предлози/сугестии/прашања (Каде може да најдам?)

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
јас ќе ве замолам за да ми предложите зимска машка капа :semolam:
само немора да биде џастин бибер :icon_lol:

јас ќе ве замолам за да ми предложите зимска машка капа :semolam:
само немора да биде џастин бибер :icon_lol:
Стандард црно капче од било кој локален пазар. Подобро од тоа, амин.

Кај би можел во Скопје да најдам надколенки (knee socks), по можност да се подебели (памучни, волнени)?
5ltjwd

Каде може да се најде за не многу пари Лептир машна и вратоврски? Хитно ми требаат за новава (продавница и локација)

Бели фармерки каде може да се најдат по Скопјево? Бев во Сити Мол ама не најдов.

Едно прашање, совет :)
Каде може да се најде добар дизајнер, кројач итн... имам слики и идеи од интернет ми треба само имплементација за одело :)

Луѓе можда е глупо прашање али има ли некаде во земјава да се најдат Dusch Das производите?

Ќе може некој да ми каже каде можам да ја најдам оваа Адидас тренерка(може и на нет немора да е у државава само),би му бил бескрајно благодарен.

10959603_786729728042887_1961479463723406337_n.jpg

Машко сако, нешто што е ок да се носи во комбинација и со фармерки и со панталони (со попристапна цена)? Да ми препорачате продавница конкретно?

Дали имате некој во скоро време поминато во аутлет во Борис, дали има ок модели и ок цени?
Од интернет поквалитетни патики од каде нарачувате, гледав на алиекспрес, но незнам како се со квалитет за таа цена (аир макс по 60евра)?

ајде сугестии за капути, кај можам да најдам капути за поголеми луѓе :D

Кај да се најде bucket hat во Скопје?

54da2a301ebd5594c00eb94081c0a1c1.jpg

Каде да најдам pleated maxi skirt како овие на сликиве низ Скопјево? :love:
8c0377e7d4146ea7eac231498b8ec3be.jpg

2d9cfc3ec235db21c2d0e7ae9c6d17ef.jpg

Kaде да најдам патики за авантуристичко шетање по тешки терени (trekking/hiking) Salomon во Скопје? Доколку нема Salomon, може и Scarpa или La Sportiva. Ако и овие не можат да се најдат, дајте ваша препорака.

Вакви барам отприлика:

ANT.jpg

Кај можам да најдам gummy vax и по која цена? :)))) пошо гелов почнува да ме разочарува а еден другар користи восок,и ја пробав еднаш бајаги подобро отколку гелот..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom