Modern Warfare 3

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Ја читам темата од почеток ...и се чудам.....!!!!!!!!!!
Абе заебете муабети од типот.... графика, сецка, сенки, сетинзи и разно разни дрн.дрн, јариња... се стручњак до стручњак упм!

Уживајте бе во играта...брза, возбудлива и динамична нон стоп акција... конечно едно асолно освежување кое стварно вреди да се одигра до крај.... (мме... само 6 саати ...адреналин....) после подолг пост од овој тип на игри... а приказна ко приказна, некој чуден микс од првите две игри, во секој случај интересно. Малку нервираат скриптираните делови со конзолашките финти..

Кога сме кај симнувањата... се заебав и јас со тој блекбокс, абе касапница направил........ па јово наново си ја симнав верзијата од 14 гига... и така нетов е нелимитиран.

И за крај... играта е стварно добро оптимизирана, гледано од тој аспект дечките завршиле добра работа.

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.162
Поени од реакции
5.944
Уживајте бе во играта...брза, возбудлива и динамична нон стоп акција... конечно едно асолно освежување кое стварно вреди да се одигра до крај.... (мме... само 6 саати ...адреналин....) после подолг пост од овој тип на игри...
Или со 3 збора: "Michael Bay BULLSHIT"

И не е 6 саати туку едвај 4. Нормално, ти можеш да играш на veteran и да пробаш да ги тепаш сите само со пиштол, па така ќе те фати едно 10 саати, ама просечно време на свртување е 4 саати.

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Или со 3 збора: "Michael Bay BULLSHIT"

И не е 6 саати туку едвај 4. Нормално, ти можеш да играш на veteran и да пробаш да ги тепаш сите само со пиштол, па така ќе те фати едно 10 саати, ама просечно време на свртување е 4 саати.
Е.. сега и ти... спринт со препреки на кратки стази... негде малку и ќе подзастанеме.... да разгледаме панорама... сепак некој се потрудил да нешто ни прикаже.. а ние безобразно само претрчуваме низ тоа..

Член од
16 јануари 2011
Мислења
362
Поени од реакции
127
Јас ја играв на харденед, околу 9 часа. Се дешаваше на некој места и по 10 пати да умрам :D Единствен проблем во играва ми беа текстурите. Пред тебе се изгледа супер а на далеку матно нишо не се глеа. (на хај/екстра без АА). И тој багот кај шо крашнуваше поради оверфлоу.

Мене блек опс ми имаше поуба графика и се на се појќе ми се свиѓаше, незнам зошто.

Член од
9 мај 2011
Мислења
278
Поени од реакции
65
multiplayer:mapite se smeska i samo toa ima problem vo multiplayerot
igrata ne e losa no za blackops e gjubre :)

Член од
13 декември 2009
Мислења
1.307
Поени од реакции
647
Какви мрчатори има на форумов невидено нешто. Играва е добро направена, проблемот е во тоа што толку многу има адреналин што се губи смислата на истиот. Требало да стават по некој puzzle , па некаде да биде малку побавно, или да речеме приказната да води кон некаква ефективна сцена. Мислам дека за брзо време ќе добиеме некаква мешавина од рпг и ваков стил на акција, замислете каква ќе беше Fallout 3 со вакви акциони сцени.

M

Mr.InF3ction

Гостин
Ја играв само да видам со приказната што ќе се случи. Нема потреба да се зборува за графика/звук..истата секоја година, само што оваа година одкако ја играв BF3 сите игри ми изгледаат тапа посебно COD.

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Од ова што изиграв досега (петта мисија од act 2), можам да кажам дека кампањата на BF3 вода може да и носи на оваа

Во секоја мисија има епик моменти, сето е скриптирано ама ако се внесете - who cares!

Во BF3 само една мисија ми остави ваков епик впечаток, а тоа беше првата. Секоја чест за овие, конечно научија да направат игра - Infinity Ward style~!

Член од
16 јануари 2011
Мислења
362
Поени од реакции
127
Мене појќе ме натажи мисијата
кога умре сендмен :(

L

.Lost Angel.

Гостин
Ај ако може помош Го убив тој макаров и ми даде дека The End и тн. и кога ме врати на тоа camping ми даваше 50% дека е и после тоа да влезам влегувам и ми дава истата мисија е дали е толку свртена или не е??? бидејќи мене како што ми изгледа малце е др имаше повеќе време ја свртев за некои 6 h

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.047
Поени од реакции
6.074
Свртена ти е играта. Иначе ти дава 50% пошо си ја свртел на регулар ваљда. Иди на Ветеран, и собери ги сите лаптопи, и ќе ти биде 100%

Член од
14 ноември 2010
Мислења
708
Поени од реакции
140
Ај ако може помош Го убив тој макаров и ми даде дека The End и тн. и кога ме врати на тоа camping ми даваше 50% дека е и после тоа да влезам влегувам и ми дава истата мисија е дали е толку свртена или не е??? бидејќи мене како што ми изгледа малце е др имаше повеќе време ја свртев за некои 6 h
Не се секирај свртена ти е приказната на Regular, претпоставувам. За да стигнеш до 100% треба да ја свртиш на Hardened и Veteran и да собираш enemy intellegence. Тоа ти се лаптопчиња кои ги имаш на одредени места во секоја мисија.

L

.Lost Angel.

Гостин
Не се секирај свртена ти е приказната на Regular, претпоставувам. За да стигнеш до 100% треба да ја свртиш на Hardened и Veteran и да собираш enemy intellegence. Тоа ти се лаптопчиња кои ги имаш на одредени места во секоја мисија.
Топ е играта ама малце мисии има :(
--- надополнето: Nov 18, 2011 7:30 PM ---
а инаку како да направам да играм оnline ??? jа симнав преку торент ???

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.162
Поени од реакции
5.944
Топ е играта ама малце мисии има :(
16 мисии не се малце. Проблемот е што мисиите се прекратки и мапите премали.

а инаку како да направам да играм оnline ??? jа симнав преку торент ???
Купи ја. На друг начин не можеш да ја играш онлајн.

Kajgana Shop

На врв Bottom