- Член од
- 4 јули 2008
- Мислења
- 6.134
- Поени од реакции
- 1.896
Стај ме и мене.Јас си напишав ник =[KGN]=Phoenix и ти пратив барање за пријател.Не бе друже, слободно можеш да влезеш, кажи ми го Steam акаунтот, да те аднам.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Стај ме и мене.Јас си напишав ник =[KGN]=Phoenix и ти пратив барање за пријател.Не бе друже, слободно можеш да влезеш, кажи ми го Steam акаунтот, да те аднам.
Стај ме и мене.Јас си напишав ник =[KGN]=Phoenix и ти пратив барање за пријател.
Сега за сега само играме, се ставаме во Parties и слично. За понатака, кога ке се собереме околу 12 души, ке организираме турнири, дали Team Deathmatch или Free-for-all, дали Ground War(за ова треба 19 души) ке видиме, сега за сега важно да се собереме поише во кланот. До сега следниве кајганаџии се влезени:
Фициани(јас)
Mac))
TonInter
pHiLLiPcHo
марко414
Илијако
ice_cube
се пријавувам и ја ^4[KGN]^4^6DudeNuken^
^0=[^3KGN^0]=DukeNuken^
Друже, како кај сите, така и кај тебе. Ова пиши го во ник.
EDIT: Не заборавајте да го оставите вашиот Steam акаунт, да можеме да се аднеме, и да се договараме за рунди..
steam account ми е dudenuken123
пс. како се адднувам пријатели на стеам
До сега следниве кајганаџии се влезени:
Фициани(јас)
Mac))
TonInter
pHiLLiPcHo
марко414
Илијако
ice_cube
еве еден скрин и од мене, снајпер плеј. инаку сакав да ве прашам како да ве најдам на MW2 затоа што се играм со некој румунци, бугари, срби...
![]()
Направив група на стеам за кланот, на сите им пратив invite, приклучете се.
Еве и линк од home page-от на кланот:
http://steamcommunity.com/groups/clankgn

важно да го напраиме кланот да биде со 10+ луѓе и постувајте скорови и триста ствари тука.Поздрав