Modern Warfare 2 Multiplayer Guide

• Креатор на темата Креатор на темата Ficiani
  • Време на започнување Време на започнување
Сега за сега само играме, се ставаме во Parties и слично. За понатака, кога ке се собереме околу 12 души, ке организираме турнири, дали Team Deathmatch или Free-for-all, дали Ground War(за ова треба 19 души) ке видиме, сега за сега важно да се собереме поише во кланот. До сега следниве кајганаџии се влезени:

Фициани(јас)
Mac))
TonInter
pHiLLiPcHo
марко414
Илијако
ice_cube

се пријавувам и ја ^4[KGN]^4^6DudeNuken^

се пријавувам и ја ^4[KGN]^4^6DudeNuken^

^0=[^3KGN^0]=DukeNuken^

Друже, како кај сите, така и кај тебе. Ова пиши го во ник.

EDIT: Не заборавајте да го оставите вашиот Steam акаунт, да можеме да се аднеме, и да се договараме за рунди..

ајт и од мене скриншот, се надевам дека моите способности со снајпер ќе бидат добродојдени :)

27493224.jpg

^0=[^3KGN^0]=DukeNuken^

Друже, како кај сите, така и кај тебе. Ова пиши го во ник.

EDIT: Не заборавајте да го оставите вашиот Steam акаунт, да можеме да се аднеме, и да се договараме за рунди..

steam account ми е dudenuken123

пс. како се адднувам пријатели на стеам

steam account ми е dudenuken123

пс. како се адднувам пријатели на стеам

Неможеш, јас можам, бидејќи ја имам активирано Zero Gear Demo со код.
А Steam бара да имаш активирано/купено игра за да можеш да аднуваш пријатели.

До сега следниве кајганаџии се влезени:

Фициани(јас)
Mac))
TonInter
pHiLLiPcHo
марко414
Илијако
ice_cube

Update:

+

*phoenix*
Mak. Tigar
FromSunWithLove
genius2

Искочи Steam update-от. Сега за сега не го update-увајте, можеби го поправиле тоа со Zero Gear Demo-то, па да неможеме веќе да играме. Ако некој веќе го update-увал, нека каже, дали пак е се во ред со играњето, или не.

еве еден скрин и од мене, снајпер плеј. инаку сакав да ве прашам како да ве најдам на MW2 затоа што се играм со некој румунци, бугари, срби...
skorh.jpg

еве еден скрин и од мене, снајпер плеј. инаку сакав да ве прашам како да ве најдам на MW2 затоа што се играм со некој румунци, бугари, срби...
skorh.jpg

Го update-уваше ли Steam-от? Сабајлево кога станав, видов ми искочи прозорче за update-ување, ама не го update-ував. Ти што напраи?

EDIT: Слободно update-увајте си го Steam-от. Јас сега го update-ував, и играта си работи одлично, како и порано.

BTW, T81, ако сакаш да влезеш во кгн кланот, остави стеам јузернејм и впиши го ова во стеам сеттингс кај ник:

^0=[^3KGN^0]=T81

Ставете и мене во кланот моментално сум 30 левел.
erel96 ми е стим а ник ^0=[^3KGN^0]=LeetZ. И ако може нека направи некој група на стим подобро да се организираме.

дечки дај стајте некој јак никнејм..Мислам не да ми смета него со бројки некако е детски според мене али нема врска :) важно да го напраиме кланот да биде со 10+ луѓе и постувајте скорови и триста ствари тука.Поздрав
p.s-Фициани кој лвл си?:smir:ја сум 53:tv:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom