Modern Warfare 2 Multiplayer Guide

• Креатор на темата Креатор на темата Ficiani
  • Време на започнување Време на започнување
До интернетот ти е нешто, или слично, кај мене може, и никогаш не сум го имал овој проблем.

Не бе, супер ми е нетов. :) Башка сега ми пуштија нови 25GB, а пред то играв и на поминат лимит. Малку сецкаше, ама немат врска тоа.

Туку мене чудно ми е шо во 2-3сатот неможеше, во 5 пробав можеше, сега немојт... :toe:

kolku so e interesno tolku i ne e tie so igra so gl i last stand ne se svesni kolku ja unistuvaat zabavata, sega igrav protiv 4ca so gl od to po glupa igra ni imalo ni ce ima :toe:
a gledam pocna i cheats da ima:nesum:

Абре, сега го сменив кракот и не ми кажува сега Connecting to IWNet. Сега ми кажува дека не сум логиран на Steam. Поточно ова:
1pzg4y.jpg

Збеснав!!! :nerv::nerv::nerv:

Абре, сега го сменив кракот и не ми кажува сега Connecting to IWNet. Сега ми кажува дека не сум логиран на Steam. Поточно ова:
1pzg4y.jpg

Збеснав!!! :nerv::nerv::nerv:

Зашто чепкаш и мењаваш кракови? Значи се си е ок, виде и самиот, некогаш ти работи некогаш не. Нема потреба од мењавање..

kolku so e interesno tolku i ne e tie so igra so gl i last stand ne se svesni kolku ja unistuvaat zabavata, sega igrav protiv 4ca so gl od to po glupa igra ni imalo ni ce ima :toe:
a gledam pocna i cheats da ima:nesum:

Какво уништување на забава бе? Зашто ги ставиле креаторите на играта, за да се уништи забавата? Секој игра како сака, и секој има право да ги користи можностите на играва, без разлика дали тебе ти се свиѓало или не. Ако ти е глупо и „педерски“, не плачи на форуми дека неможеш да се справиш со ова, иди барај начин како да им вратиш!

Какво уништување на забава бе? Зашто ги ставиле креаторите на играта, за да се уништи забавата? Секој игра како сака, и секој има право да ги користи можностите на играва, без разлика дали тебе ти се свиѓало или не. Ако ти е глупо и „педерски“, не плачи на форуми дека неможеш да се справиш со ова, иди барај начин како да им вратиш!

pa ne veruvam deka iskusen igrac bi koristel gl.
pretezno gl korista noobci koi mislat deka se pro, ne veruvam deka dobar igrac bi koristel gl i deka to bi mu bilo zabavno, a po ova ti so go pisa siguren sum deka ti koristis gl i mislis deka si jak :uvo:
izigraj edna mapa vidi skor i namali ubistvata so ti se od gl napraeni i ce vidis kolku si dobar.
da ne ti e vo misla mu vrajcam i toa dosta dobro :violent1:

pa ne veruvam deka iskusen igrac bi koristel gl.
pretezno gl korista noobci koi mislat deka se pro, ne veruvam deka dobar igrac bi koristel gl i deka to bi mu bilo zabavno, a po ova ti so go pisa siguren sum deka ti koristis gl i mislis deka si jak :uvo:
izigraj edna mapa vidi skor i namali ubistvata so ti se od gl napraeni i ce vidis kolku si dobar.
da ne ti e vo misla mu vrajcam i toa dosta dobro :violent1:

А зашо па да одземам убиства од скорот? Шо, демек, ГЛ-то не се важи како оружје па ај да одземаме? Него, ова шо збориш, ај пиши колку убиства/умрено имаш, по можност и слика да ставиш, па да видиме кој е појак :)
Ако сакаш и стеам акаунт кажи, па да се испуцаме, па после муабет да праиме :)

А зашо па да одземам убиства од скорот? Шо, демек, ГЛ-то не се важи како оружје па ај да одземаме? Него, ова шо збориш, ај пиши колку убиства/умрено имаш, по можност и слика да ставиш, па да видиме кој е појак :)
Остај си го дечкото го сваќам дека му е прекурчено од Grenade Launcheri,АЛИ затоа златните Infinite Ward направиле еден штит наречен BLAST SHIELD кој кога ќе си го уклучиш 50% помалце ти зимаат експлозивните дејства.Така да ќе си земеш еден златен Riot Shield ќе си го стаиш на грб,ќе си стаиш Акимбо Шатгани,или нешто слични,Marathon-Lightweight-Commando,и кажи им чао на тие тешки ку*обајдери :)

4561.png

a zs gl na nekoi cod4 serveri bese zabranuvan radi so e interesno so nego ?

Знаете што е проблемот со играва?

Истиот оној кој се случи со Кантер, само што овде го искористиле малку во нивна корист. Значи:

СЕ ИГРА ЗА СКОР!

Вртете вие како сакате, вашите муабети го докажуваат тоа. И интересно е, бидејќи со секое убиство добиваш XP, па демек отклучуваш нови тајтлс, амблеми и оружја. И навистина, ќе ви биде интересно се до 70ти левел, а после?

Пробајте застанете и запрашајте се - дали мапата која ја играте во моментов НАВИСТИНА ви се свиѓа, или ја сакате само затоа што сте ја научиле напамет и може да направите највеќе убиства?

Е, затоа, играва е досадна и мене ми прекурчи. Малце мапи се, а не се безвременски како на Кантер, каде кога ќе упалам денес пак Dust2, пак е интересна.

Истиот оној кој се случи со Кантер, само што овде го искористиле малку во нивна корист. Значи:

СЕ ИГРА ЗА СКОР!

Вртете вие како сакате, вашите муабети го докажуваат тоа. И интересно е, бидејќи со секое убиство добиваш XP, па демек отклучуваш нови тајтлс, амблеми и оружја. И навистина, ќе ви биде интересно се до 70ти левел, а после?

Пробајте застанете и запрашајте се - дали мапата која ја играте во моментов НАВИСТИНА ви се свиѓа, или ја сакате само затоа што сте ја научиле напамет и може да направите највеќе убиства?

Е, затоа, играва е досадна и мене ми прекурчи. Малце мапи се, а не се безвременски како на Кантер, каде кога ќе упалам денес пак Dust2, пак е интересна.

Муабетов ти е на место. Со све сум пробал да го сменам кантерот али нејќе :)

4561.png

a zs gl na nekoi cod4 serveri bese zabranuvan radi so e interesno so nego ?

Ме јадеш за малце :)

11111el.jpg

За второво, бидејќи има идиоти админи, и праат што сакаат со нивните сервери.

СЕ ИГРА ЗА СКОР!

Па, еве за пример, CoD четворката ја имам играно точно 140 саати. Едно 20 саата сигурно се потрошени за левелирање. Тие два саата, бев запален, исто како и сега, нови оружја, ранкови, итн итн.. Тотално исто како и сега. Кога стигнав 55 левел(максимум), скроз ги забораив левелирањата и ранковите и се, и си играв за забава, да испуцам некој, да напраам килстрејк и слично. Исто ќе биде и за оваа..

Prestige Mode, го направил некој ова? :)

Ќе добиеш одговор за ден-два :)

Prestige Mode, го направил некој ова? :)
Јас го напраив ова.Ти дава бонус Challengde "Prestige" и на секој можен челинџ,за оружје,перк итн.,ти дава бонус од ова престиж.Исто ти дава еден Custom class bonus со што имаш 6 вкупно ако еднаш штракнеш на тој мод.Те враќа на прво ниво со нови видови на значки и ти отклучува нов тајтл и емблем.На секој следен Престиж моуд,ти дава уште по еден слот за оружје,нов емблем и тајтл.То е то

Уффф... ај и јас да пишам ... Не знам шо се деси со играва последните 2-3 дена ги лоадира мапите побрзо ..не сепак пак ми јаде едно 90-ина секунди ... се мрднав од играње ... па и успех е за 3 дена до 46 левел да стигнам ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom