Modern Warfare 2 Multiplayer Guide

• Креатор на темата Креатор на темата Ficiani
  • Време на започнување Време на започнување
Звучиме како децата кои играа CS на Кајгана, кои правеа "кланови" секои 10 минути, и "регрутираа" членови со тоа што ќе ги замолеа да стават нивен таг пред името...:tv:

Ама ако, нема проблем. Сè додека ни е интересно. Инаку јас стигнав до 27мо ниво.

дечки дај стајте некој јак никнејм..Мислам не да ми смета него со бројки некако е детски според мене али нема врска :) важно да го напраиме кланот да биде со 10+ луѓе и постувајте скорови и триста ствари тука.Поздрав
p.s-Фициани кој лвл си?:smir:ја сум 53:tv:

Јас сум 52-ри, на пола негде. Имам 4012 kills и 2519 deaths. 17 killstreak и 1.255.542 ХР.

Вие?

16kq5ab.jpg

Добро е за "почеток". :)

Луѓе го видов кланот,незнам како да се приклучам:tapp:.Ај тоа ок,ако сакате да ме аднете у френд барајте ме по никнејм Phillipcho.П:salut:

Абе, готово појќе немојт да се играт играва а :(

Кај мене пишит Connecting to IWnet, и така останвит... Сега чаре?:toe:

Јас изиграв прееска неколку партии и супер си беше, може до нешто друго е кај тебе проблемот.

Се е ок, сега пред малце играв.

Го пробав оноа 3rd person shooter а у, не е лошо, зимам штитот и педерски играм :vozbud:

Сега е добро, изиграв неколку мапи. Преска незнам шо му беше. :toe:

Се е ок, сега пред малце играв.

Го пробав оноа 3rd person shooter а у, не е лошо, зимам штитот и педерски играм :vozbud:
Па ти одма со штитот педерски,или со Grenade Launcher :) Од тие две нема попедерски :D

Досадно...онака...досадно еи. :/

Не бе пер, онака е, заразно, али ептен. Онака, едвај чекаш да фатиш левел за оружја или нови challanges. Или, ептен е мерачки ноже коа му дааш на некој, и слични ствари. Мене ептен ме влече, заразна е, и една од оние игри без крај..

Не бе пер, онака е, заразно, али ептен. Онака, едвај чекаш да фатиш левел за оружја или нови challanges. Или, ептен е мерачки ноже коа му дааш на некој, и слични ствари. Мене ептен ме влече, заразна е, и една од оние игри без крај..
Ептен кеиф ми се праи коа ке му збрцам на некој нож во чело... Он штека, и одеднаш нож меѓу очи.

Или у трчање, скокам и фрлам нож, го погодувам. Мераци.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom