Modern Family

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Ама заштооо немам уште епизоди у фолдероооот :place:
Последниве две недели се утепав од смеење. Два-три пати ми влетаа во соба да ме проверат зашто се смеам неконтролирано. Каква серија само!
Сите ликови се уникатни, со свои бубачки, актерите ептен ги погодиле. Не мислам дека ниту еден од нив е непотребен во серијата. Мислев дека Мичел ќе ми иде на живци оти во The Class никако не го сварив Ричи, ама да ти било до ликот, а не до актерот.
И ај кога веќе напнувате :D како најомилен би го издвоила Фил.
You can kiss my wife, you can take her to bed, but only I can make her laugh. Wait I want to go back.

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Моментално сум S2 E20, и серијава ептен е добра, највеќе ми се свиѓа Фил, посебно кога ја малтретира Клер психички и тоа ненамерно. :D

19та епизода коа го исполепи комбето:
Now all that driving around your mom does will serve a purpose. :pos:

Bibo

Модератор
Член од
9 април 2006
Мислења
4.150
Поени од реакции
4.036
Јас ја пратам серијава, генерално добра е само ме нервира што понекад ептен забегуваат со глупирање и лигавење... Особено таа жена му на Фил (забораив као се викаше, Клер мислам, што се понаша ко 10 годишно дете) и Камерон (а и дечко му) најчесто така претеруваат... Али сепак ја следам серијата и интересна ми е, моментално во третата сезона сум ;)

Sassy

sultan instead of the sultan
Член од
5 ноември 2008
Мислења
329
Поени од реакции
72
Според мене најдобра, т.е најмешна серија која се имитува.
Имаше некој убаво спомнато, нема лик кој ме неривра, сиете се чукнати на свој начин.
Убаво се окарактеризирани ликовите, секој со своите доблести и мани.
Најсмешни ми се Кам и Фил, и во последно време и Лук ми е феноменален.
Не за жабе толку години по ред им ги собираат наградите во катергориите за хумористична серија на актерите.
Сите се смешени на свој начин и ова маливи Лили почна со глупости.
Последнава епизода ми беше пресмешна.
Сериава ме е а врвот,паузирам секоја 3та смешна сцена за да се изнасмеам асално, зашто ако не паузирам ќе ми отиде цела епизода а јас уште не сум се освестила од смеење:pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom