MODERATORITE NA KAJGANA IMPOTENTNI AMA SITE DO EDEN

• Креатор на темата Креатор на темата Sandy
  • Време на започнување Време на започнување
Абе се убаво тоа, само погрешно си го протолкувал. Еве што мислев:
еве уше еден геј на Кајгана, сега ќе почне со она нивно, немаме права, сакаме закон за брак, посвојувања обесправени сме, нас не има 100.000

Незнам дали сум само јас, али дур не видам крв на тоалетната не престанувам да се бришам, па и послем уште 2-3 пати. Незнам како идат луѓе у вц со 20х20 сантими книфче. Пола ролна ми иде...
Jas seto toa sto go nabroja(samo bez krv) + vo kada plaknenje so topla voda i sapun pa ponovo so toaletna hartija.Spotless ;-)

За ваква тема се направиле 19 страни за помалку од 12 саати, а на теми за хуманитарни акции за две недели се прават три страни.
И после некој ќе праша зошто светов е отиден у неповрат.

еве уше еден геј на Кајгана, сега ќе почне со она нивно, немаме права, сакаме закон за брак, посвојувања обесправени сме, нас не има 100.000
Абе бегај таму Саваш еден - метросексуалец + модератор + импотентен.... 80% од мислењата ти се во темата за хомосексуалност и после јас сум бил геј, пфхахахах виц ми кажа, перверзен еден. Абе јас да бев админ само на таа тема ќе те ставев модератор и тактички ќе те натерав да признаеш дека си од родот хомоси.
Ама ако не срами се, искажи го својот став, ние сме тука за тебе ќе ти помогниме, те излечиме, едно мислење...друго мислење ќе прочиташ ќе видиш дека не сме ние Словенија да организираме паради, како вас ќе ви текнит. Само ти опушти се, и не стегај се, зш појќе ќе те болит.

За ваква тема се направиле 19 страни за помалку од 12 саати, а на теми за хуманитарни акции за две недели се прават три страни.
И после некој ќе праша зошто светов е отиден у неповрат.
Не ги потценувај шармот и харизматичноста на SANDY :icon_mrgr:

Не, озбилно, сите успеа да ве истрола.

10/10 сенди

Абе бегај таму Саваш еден - метросексуалец + модератор + импотентен.... 80% од мислењата ти се во темата за хомосексуалност и после јас сум бил геј, пфхахахах виц ми кажа, перверзен еден. Абе јас да бев админ само на таа тема ќе те ставев модератор и тактички ќе те натерав да признаеш дека си од родот хомоси.
Ама ако не срами се, искажи го својот став, ние сме тука за тебе ќе ти помогниме, те излечиме, едно мислење...друго мислење ќе прочиташ ќе видиш дека не сме ние Словенија да организираме паради, како вас ќе ви текнит. Само ти опушти се, и не стегај се, зш појќе ќе те болит.
Дали примети и во мојата анализа и во твојата - ти си геј,. Маж кој се пали возбудува и дрка на друг маж. Како и да свртиш - геј си!!

Prodavam malku koristeni jagneski crevca za kontracepcija i bezbeden sex, koi potoa mozat da se iskoristat za corba ili kukurek. Mosne povolno, predveligdenski.

e32.jpg

Ај барем ако отвараш волку и-мејли направи ми неколку фејсбука! :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom