Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Таа е, уште малце ќе го надмине тој бугарот што отвори 37 јузера, илија_пецов како беше и тераше, илија_пецов1, илија_пецов2, илија_пецовX се до 37.
немој компљутерот е грд и ќе ти се расипи брзо мене така еднаш ми купија е таков баш црн и после 1 месец ми се расипа и ми се изгоре екранот и после требаше да ми купат моите нов ама сакав лаптоп да се шетам и ми купија а иначе тој црниот на сликата не го купувај зашто лажат така нели има црн маус на сликата епа не даваат они глушец после треба сам да си купиш ама јас ги зезнав имав еден дома глушец таков стар со топче нели одоздола и кога сакав да го ставам во новиот компљутер тоа зеленото видов дека на куќата на компљутерот од позади немаше такво зелено да се стави и морав да купам и нов маус ама нели после ми се расипа и си имав лаптоп и тој ми се искрши ми падна и сега ова пишувам од мобилен 3г бесплатно од космофон
Абе се убаво тоа, само погрешно си го протолкувал. Еве што мислев:не бе ова ти е како асоцијација, демек со неколку збора расфрлани низ неразбирлив текст психологот утврдува што навистина си сакал да кажеш
Многу перверзни, вулгарни и приватни работи откриваш господине Лет3.
Барам санкции за твојот јазик господине Лет3, на пример на твојот јазик да го ставиме задникот од Sandy и да и го лижиш додека не ти изтече мандатот како модератор на кајгана.
Плус не откривај за нас, јас планирам да фатам женска на форумов- бидејќи од многу дркање почнаа бицепси да ми се оцртуваат на рацеве. А ти ме спречуваш во моите цели, и за тоа барам да те санкционираат.
Зарем немаш заприметено дека секогаш застанувам на страна на женскава популација на пример Весна, Санди...за да ги одбранам од вас злите диктатори кои со еден клик знаат да затворат тема, и со два клика да доделат казнени поени- модератори едни, низаедни.
Сонувам за денот кога ние обичните газолижачи, ќе кренеме револуција на форумов и ќе ја превземеме валста од вас при, што ќе пристапиме со бришење ваши постови, доделување казнени поени и перманентно банирање.
Оваа тема е само почеток на револуцијата , и само едно востание во војнава !
proxy.Јок, Ејсид и дал бан на IP![]()